Lampenwinkel Zutphen

Geen massa lampen in uw huis?

Ook in Zutphen een beetje flauw van het massa aanbod en dat iedereen bijna dezelfde woonartikelen in huis heeft staan? U wilt geen standaard lamp, maar zoekt al geruime tijd naar iets unieks? U houdt van landelijke stijl? Dan kunnen wij u in Zutphen verder helpen.

Bij Indeco Design zult u geen fabrieksmatig geproduceerde boomstam lamp vinden. Zeker geen product wat u zo in een doorsnee groothandel kunt kopen. Wij hebben natuurlijke producten die vaak zelf ontworpen zijn en nog ambachtelijk gemaakt worden. Deze zijn duurzaam en tijdloos.

Zo biedt onze lampenwinkel naast het online aanbod, ook de optie om verlichting naar eigen inzicht te laten ontwerpen. Maatwerk is voor ons dagelijkse kost en door onze creativiteit, ervaring en vakmanschap te combineren met de ideeën van u. Zo krijgt u een item dat zeer persoonlijk en origineel is.

Onze boomstam hanglamp is typisch zo’n product die veel door onze klanten op maat en wens wordt gekocht. Deze stoere hanglamp is voorzien van led-verlichting. Om de boomlamp boven de tafel zowel als leeslamp, als sfeerlamp te kunnen gebruiken, plaatsen wij modernste innovatieve LED componenten die op elkaar zijn afgestemd. Met de ingebouwde dimmer kunt u de lichtsterkte met afstandsbediening bedienen.

Ons bedrijf is daarom meer dan een doorsnee meubelwinkel of lampenwinkel, waar u lampen online, woonaccessoires online of meubels online kunt bestellen. Indeco heeft al vele tevreden klanten mogen helpen. Bent u in Zutphen onze volgende?

houten lampen zutphen

houten lampen zutphen

houten lampen zutphen

Unieke tuinlampen nodig in Zutphen?

Wilt u in Zutphen tuinverlichting, maar graag wat anders dan dat anderen al hebben? Liever geen gedoe met stroom? Dan hebben wij van Indeco Design misschien wel de oplossing voor u, namelijk solar buitenverlichting . Deze led lampen werken op zonne energie en hebben enkel maar daglicht nodig om weer op te kunnen laden. Elke lamp ziet er door de vorm van het hout, de kleur, structuren van de nerven, er toch weer net iets anders uit. Geen lamp is hetzelfde en het oriëntatie licht, in combinatie met hout, maakt het zo uniek! Deze tuinlamp  geeft een meerwaarde en is naast zijn functionele doel een geweldig decoratief idee voor uw tuin, terras of balkon in Zutphen!

Graag deze unieke tuinverlichting op zonne energie in Zutphen kopen? Deze buitenverlichting solar zijn alleen te verkrijgen bij Indeco Design, omdat het ons eigen ontwerp is. De lampen worden naar uw wensen en op maat gemaakt.

houten lampen zutphen

Passie, vakmanschap en creativiteit in Zutphen

Voldoening over zowel de items als klanttevredenheid, speelt bij ons een hele belangrijke rol. De houtsoorten die wij gebruiken om onze producten te maken, worden met veel zorg door ons zelf uitgekozen zodat wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Onze passie, vakmanschap en creativiteit, ziet u terug in het product. Hierdoor heeft het net dat beetje extra, dat u niet in een fabrieksmatig product terug zult vinden. Wij willen alleen tevreden cliënten en een uitstekende persoonlijke service is dus voor ons heel logisch. Dat ziet u niet alleen terug in onze werkwijze, maar ook in alle facetten van ons bedrijf.

Iedere lamp van ons is niet alleen bijzonder, degelijk, duurzaam en tijdloos, maar ook nog eens heel betaalbaar. Benieuwd geworden? Surf dan naar onze webshop en bekijk onze leuke lampen van hoge kwaliteit voor in of rond het huis. Ervaar hoe simpel online bestellen is en het gemak van internetschoppen. Na de betaling wordt het product verzonden en tot aan uw voordeur in Zutphen bezorgd. Over het bezorgmoment krijgt u uiteraard via de mail bericht, zodat u weet wanneer uw bestelling wordt afgeleverd.

In Zutphen nog een vraag aan ons?

Heeft u in Zutphen interesse in één van onze lampen en wilt daar nog meer over weten? Interesse in maatwerk? Schroom niet, neem contact op! U kunt dit doen door het contactformulier op onze site in te vullen. Wij komen dan zo gauw mogelijk terug op uw vraag. Eveneens kunt u ons benaderen via telefoonnummer: 0591-785755 of mail ons op: info@indecodesign.nl.

Wij komen graag onze unieke lampen bij u in Zutphen afleveren.

X
Indeco Design
0

Your Cart