Lampenwinkel Wormerveer

Aparte lampen nodig in Wormerveer?

Wilt u in Wormerveer een bijzondere lamp dat geen van uw buren in huis heeft staan? Dan helpen wij van Indeco u heel graag verder. In onze online lampenwinkel bieden wij een ruime collectie unieke verlichting aan. Van tafellamp tot boomstam hanglamp, van wandlampjes tot vloerlampen. Gloeilamp of led-verlichting, Indeco Design heeft het allemaal!
Lampenwinkel Wormerveer
Door de natuurlijke vormen en het authentieke karakter van het hout, ontstaan er aparte producten waar maar één van is. Door de specifieke kenmerken van de verschillende houtsoorten die wij voor onze lampen gebruiken zijn er voor alle interieurs wel lampen online bij Indeco te vinden. Van Teak tot Wortelhout, van Eiken tot Mangrove.

Naast het feit dat we een online collectie hebben, kunnen wij ook maatwerk in Wormerveer leveren. Heeft u trouwens zelf een eigen idee? Geen probleem, vertel het ons en we kijken dan wat er mogelijk is. Door onze ervaring, creativiteit en vakmanschap te combineren met uw eigen inbreng, kunnen wij een bijzonder item maken die niemand in Wormerveer heeft. Bent u onze volgende klant in Wormerveer?
Lampenwinkel Wormerveer

Wat doen wij?

Wanneer u ons inschakelt in Wormerveer, dan ontvangt u gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit. Daarvoor gebruikt Indeco diverse houtsoorten uit Europa, waarbij de hoogwaardige kwaliteit niet uit het oog verloren gaat. Tevens wordt het volledige productie proces door ons zelf gedaan. Wij ontwerpen, zorgen voor de juiste materialen en maken in onze werkplaats zelf het item. Pas als wij tevreden zijn met het beoogde resultaat, wordt het naar u toegestuurd of gebracht. Bent u tevreden, is onze opdracht voltooid. Service en kwaliteit staat daarom bij Indeco Design bovenaan en is voor ons vanzelfsprekend.

Bekijk op uw gemak onze webwinkel. Hier krijgt u een impressie over onze stijl en producten. Want naast onze lampen voor in huis, maken wij sinds kort ook solar buitenverlichting. Dit is tuinverlichting die op zonne-energie werkt. Hiervoor heeft u dus geen stroom nodig! Iets voor u in Wormerveer?

Lampenwinkel Wormerveer

Verder bieden wij ook diverse meubels online aan. Van woonaccessoires tot wanddecoratie, van houten meubels tot tuinverlichting, Indeco Design heeft het in de collectie! Ervaar hoe eenvoudig online shoppen is en ontdek het gemak van bestellen en het ontvangen van uw product in Wormerveer!

Lampenwinkel Wormerveer

Maatwerk aanvragen of meer info nodig?

Wilt u graag extra info of maatwerk aanvragen? Op werkdagen kunt u ons van 9:00 tot 17:00 bereiken op telefoonnummer 0591-785755. Vraag het aan één van onze medewerkers, zij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. Lukt het u telefonisch niet ons te bereiken, kunt u ook het online contactformulier invullen, dat staat onder rubriek contact van onze site. Eenvoudig naar het mailadres; info@indecodesign.nl is ook nog een optie. U ontvangt hoe dan ook  zo gauw mogelijk antwoorden op al uw vragen.

Wat kunnen wij voor u doen in Wormerveer?

X
Indeco Design
0

Your Cart