Lampenwinkel Waalwijk

Op zoek naar een expert in het maken van landelijke lampen?

Onze online lampenwinkel biedt u in Waalwijk een breed assortiment aan lampen. Bent u  op zoek naar unieke, landelijke, originele lampen voor in of rond uw huis die nog ambachtelijk gemaakt worden? Dan bent u in Waalwijk bij Indeco Design aan het goede adres.

Iedere lamp dat wij leveren is gemaakt van hout. Vele houtsoorten hebben als eigenschap dat het uitzet of krimpt door de omgevingstemperatuur. Er ontstaan dan vaak scheuren, waardoor het zijn authentieke karakter krijgt. Mede door de natuurlijke vormen en het lijnenspel van de houtnerven ziet ieder van onze artikelen er anders uit. Hierdoor biedt Indeco dan ook uitsluitend lampen aan, die de massa van Nederland niet in huis heeft staan.

Interesse in Waalwijk gewekt? Bezoek dan onze webwinkel waar u simpel, veilig en direct één van onze prachtige lampen kunt bestellen. Ondervindt het gemak in Waalwijk van het online shoppen en geniet van het vele mooi’s dat wij aanbieden. Naast deze collectie, maken wij ook items naar eigen wens, zoals afwijkende maten of uw eigen ideeën. Indeco Design is de specialist in maatwerk op het gebied van landelijke meubels onlinewoonaccessoires online en lampen online.
Lampenwinkel Waalwijk

Kiest u voor kwaliteit en service in Waalwijk?

Tevredenheid over zowel de items en klanttevredenheid, speelt bij ons een hele belangrijke rol. Het natuurproduct hout dat wij gebruiken voor onze tuinverlichting of verlichting binnenshuis, wordt met zorg door ons zelf gekozen zodat wij de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Niet alleen verkopen wij lampen, maar de lamp wordt ook door ons zelf gemaakt. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van al onze items garanderen en die persoonlijke service geven die u van een specialist mag verwachten.

Indeco kan u helpen bij:

Om onze klanten in Waalwijk het beste te kunnen helpen, doen wij graag dat beetje extra’s. Ons streven is om zoveel mogelijk van onze gemaakte ontwerpen bij de mensen thuis te krijgen zodat onze passie voor landelijke interieurs gedeeld wordt. Naast de goede service ontwerpen wij telkens weer nieuwe producten. Neem bijvoorbeeld onze boomstam hanglamp. Dit is toch zo’n item boven de tafel die niet in een landelijk of modern interieur mag ontbreken. Een stukje natuur dat licht geeft. En niet zomaar licht, wij hebben de meest innovatieve led componenten gebruikt waardoor deze stoere hanglamp met zijn warm witte led-verlichting een lamp is voor de toekomst, milieu vriendelijk en energie zuinig!

Een tweede voorbeeld dat u alleen in Waalwijk bij Indeco kunt bestellen is tuinverlichting op zonne energie, verwerkt in een natuurlijke stam. Deze solar buitenverlichting krijgt zijn stroom gratis door de zon en is op elke willekeurige plek in uw tuin neer te zetten. Misschien een idee of een goede oplossing voor uw tuin in Waalwijk?
Lampenwinkel Waalwijk
Naast lampen biedt Indeco ook andere woonartikelen aan van onder meer:

woonaccessoires: poefen, plantenbakken, spiegels.
woondecoratie: waxinehouders en sieradenhouders.
wanddecoratie: houten spiegels en kapstokken.
houten meubels: boomstam tafel op wielen, tv meubel en houten krukken.
Lampenwinkel Waalwijk

Benieuwd geworden in Waalwijk?

Wilt u meer te weten komen over maatwerk of onze producten? Neem dan snel contact op. Bel gerust naar +31 (0)591-785755 voor een informatief gesprek. Lukt dit even niet, kunt u ook online het contactformulier invullen. Dit is helemaal zonder verplichting en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord op alle vragen.

Unieke lampen in Waalwijk nodig? Vele zijn alleen te verkrijgen bij Indeco Design!

X
Indeco Design
0

Your Cart