Lampenwinkel Vught

De natuur naar binnen

Online stoere, houten lampen kopen in Vught! Trends ontwikkelen zich constant, maar in de laatste (en komende) jaren ziet u vooral dat de natuur steeds meer in huis gehaald wordt, omdat mensen vaker binnen zitten. Dit is eenvoudig te doen door (niet strak afgewerkt) hout naar binnen te halen. Nog makkelijker is dat dit gewoon vanuit uw eigen huis in Vught kan: ontdek stoere houten lampen online op Indeco Design.

Lampenwinkel Vught

Standaardcollectie

U vindt onder andere pendelverlichting, tafellampen en vloerlampen, allemaal met stoere, rustieke houten onderdelen. Het makkelijke aan hout is dat het in vrijwel elk interieur past, waardoor het eenvoudig te integreren is in elke woning. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de stoere boomstam hanglamp: deze past in een modern interieur door het minimalistische model, maar ook in een rustiek interieur vanwege het materiaal en de natuurlijke vorm. Voor ieder wat wils dus! Daarnaast zijn de producten in de collectie van Indeco Design heel wat unieker dan de verlichting van diverse woonwinkels in Vught waar iedereen zijn lampen haalt, waardoor u toch iets aparts in de kamer hebt. Door het concept van het ontwerp hebben de lampen sowieso al een dubbele functie: ze zijn bedoeld als verlichting maar voegen tegelijkertijd ook meteen iets van sfeer en warmte toe aan de ruimte. Interesse gewekt in Vught?
Lampenwinkel Vught

Niet-zo-standaard-collectie

Op de website staat de standaardcollectie, maar mocht daar niets bijzitten wat echt bij u en uw interieur past, kan er ook iets unieks op maat gemaakt worden. U bespreekt dan samen met onze medewerkers het ontwerp en het hele proces ligt in onze handen, omdat wij zowel produceren als verkopen. Zo kunnen we de kwaliteit goed waarborgen en krijgt u waar voor uw geld. Voor een unieke, speciaal voor u gemaakte lamp stuurt u een bericht naar info@indecodesign.nl of vul het contactformulier in op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u in Vught op.

Naast onze collectie lampen voor in huis, bieden wij ook solar buitenverlichting voor de tuin aan in onze lampenwinkel. Bij deze tuinverlichting op zonne energie heeft u dus geen stroom nodig en kunt ze overal makkelijk plaatsen waar u maar wilt!  Iets voor in Vught?
Lampenwinkel Vught

Verder biedt onze meubelwinkel diverse meubels online aan. Van bijzondere wanddecoratie tot originele woonaccessoires en unieke houten meubels. Genoeg keuze voor u in Vught!

Winkelen vanuit uw eigen huis in Vught

Het allerhandigste aan deze verlichting is nog wel dat u gewoon kan bestellen vanuit het comfort van uw eigen woonkamer en u uw huis niet uit hoeft, waardoor u een bestelling kan plaatsen wanneer het voor u uitkomt in plaats van wanneer de winkels open zijn in Vught. Ook dit heeft weer te maken met wat er in de inleiding al verteld werd: men blijft steeds vaker binnen en er kan steeds meer van een afstand worden geregeld en besteld. Indeco Design speelt hierbij op beide vlakken in; u kan online bestellen, maar wel producten die de natuur weer in huis brengen!

X
Indeco Design
0

Your Cart