Lampenwinkel Veendam

Boomstam lampen

Van Veendam tot Middelburg, boomstam lampen zijn tegenwoordig zeer gewild. Ze zijn stoer, robuust, hebben karakter en zijn zeer sfeervol. Dit soort landelijke lampen passen in vele interieurstijlen zoals Scandinavisch, industrieel of een strakke inrichting. Steeds vaker zien we leuke combinaties van diverse inrichtingen met landelijke looks als accessoire. Moderne meubelen hebben vaak een kille uitstraling. Dit is simpel op te lossen door bijvoorbeeld boomstam lampen van Indeco Design te bestellen. Geef uw interieur in Veendam meer warmte en maak het levendig!

Soorten boomlampen

Onze collectie boomstam lampen is onderverdeeld in:

Hanglampen
Onze boomstam hanglamp is een in het oog springende pronkstuk boven uw tafel. Het ontwerp is eenvoudig, strak en robuust. Boomstam lampen stralen warmte uit, zachtheid  en werken rustgevend. Trendy en stoer waardoor het met vele stijlen te combineren is. De boomlamp hoeft nog niet eens aan te staan en geeft al een welbehaaglijk huislijk gevoel. Oordeel zelf in Veendam, een sfeervollere lamp dan deze bestaat er haast niet!

Lampenwinkel Veendam

Tafellampen
Tafellampen worden vaak gemerkt door een houten lampenvoet met een linnen lampenkap. Bekijk het gevarieerde assortiment maar eens in onze online lampenwinkel en vind hier uw favoriete boomstamlamp. Keuze in Europees eiken tot Acacia hout, van teak tot mangroven, Indeco Design heeft het allemaal online!

Zoekt u een boomstam lamp met gekleurde led-verlichting, ook dit zit in ons online assortiment.

Lampenwinkel Veendam
Vloerlampen
Boomstam vloerlampen zijn bijna hetzelfde opgebouwd als landelijke tafellampen. De vloerlampen bestaan vaak uit een forsere stam en een wat grotere lampenkap. Om een meubelstuk extra te benadrukken of een donkere hoek in uw kamer te belichten, zijn onze landelijke vloerlampen een zeer goede oplossing. Zoekt u een vloerlamp zonder lampenkap en met gekleurde led-verlichting? Dat kan, deze moderne modellen zitten ook standaard in ons assortiment.

Lampenwinkel Veendam
Wandlampen
Wandlampjes zijn perfect geschikt om accenten aan te brengen in uw kamer of hal. Schakel ze daarom apart van de overige verlichting. Het indirecte licht en het wortelhout van de lamp geeft een warme sfeer. Dit is kenmerkend voor het karakter van onze houten wandlampen.

Lampenwinkel Veendam
Buitenverlichting
Buitenverlichting is ook mogelijk in een landelijke look. Helaas komt dit niet zo vaak voor. Indeco Design heeft tuinverlichting op zonne energie ontworpen. Deze is te bestellen in ons online assortiment of ook op maat leverbaar. Zo is het mogelijk om de landelijke stijl en sfeer van binnen door te trekken naar buiten. Uniek en een goede oplossing om licht te plaatsen voor plekken in uw tuin waar geen stroomnetwerk aanwezig is. Iets voor uw in Veendam?

Lampenwinkel Veendam

Dé expert in boomstam lampen!

Keuze genoeg bij indeco Design, als u in Veendam op zoek bent naar boomstam lampen. Iedere boomstamlamp is bij ons uniek. Persoonlijke service en kwaliteit staat bij ons bovenaan. Indeco Design maakt niet uitsluitend bijzondere lampen, maar worden ook door ons bedacht. Wij zoeken zeer zorgvuldig het hout uit en maken de lampen in onze eigen werkplaats. Koopt u boomstam lampen online bij Indeco, dan zult u zien dat iedere lamp net even anders is door de natuurlijke vorm, de knoesten en structuren van het hout.

In Veendam eigen ideeën voor een boomlamp? Wij bespreken dit graag met u samen door en maken daarna uw persoonlijke lamp. Uiteraard kunt u ook gewoon een unieke boomstam lamp via onze webwinkel online bestellen. Kijk snel voor een impressie en ervaar de sfeer die onze producten uitstralen.

Graag meer informatie in Veendam nodig?

Wanneer u vragen heeft over maatwerk van een boomstam lamp, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen of gewoon even bellen. In onze webwinkel vindt u onze contactgegevens.

Indeco Design biedt net even wat anders aan dan andere webshops of fysieke winkels in hun assortiment hebben. Bent u in Veendam onze volgende klant voor een unieke boomstam lamp!

X
Indeco Design
0

Your Cart