Lampenwinkel Uden

Een unieke hanglamp in Uden nodig?

Zoekt u een stoere boomstam hanglamp boven uw eettafel in Uden? Dan zit u goed bij Indeco Design. Wij maken unieke boomlampen die je niet gauw in een gewone lampenwinkel in Uden zult tegenkomen.

In onze webshop treft u een ruime collectie lampen online aan. Deze hebben wij onderverdeeld in; tafellampen, vloerlampen, wandlampen en hanglampen. Onder categorie ‘tuin & terras’ vindt u onze tuinverlichting op zonne energie die wij in diverse uitvoeringen leveren. Doordat Indeco eigen ontwerpen heeft, wij alles zelf maken, kunnen wij hierdoor een unieke collectie aanbieden tegen een eerlijke prijs-/kwaliteitsverhouding.

Onze lampen worden gemaakt van verschillende houtsoorten, waardoor er vast wel iets voor u in Uden bij zit dat perfect zal passen in uw interieur. Door het karakter van het hout zult u merken dat de ruimte meer levendiger wordt. Wij proberen vaak de natuurlijke vormen, scheuren, knoesten en gaten intact te houden of te benadrukken. Het eindresultaat is hierdoor meestal zeer verrassend en blijft daardoor ook zeer natuurlijk.

Tegenwoordig worden steeds vaker onze lampen in een wat moderne en industriële woonstijl gebruikt. De mix van die twee woonstijlen brengt rust en geeft een eigentijds, sfeervol resultaat. Onze landelijke boomstamlampen zijn echte blikvangers voor het ultieme thuisgevoel.

Interesse in onze landelijke producten? Ga dan naar indecodesign.nl en surf  door ons uniek assortiment.

Lampenwinkel Uden

Uw visie, onze vakkennis!

Voor Indeco is het heel belangrijk om kwaliteit aan te bieden en dat u als cliënt blij en tevreden bent met uw aankopen. Onze passie en streven is, dat mensen kunnen genieten van hun product en hierdoor het ultieme thuisgevoel krijgen. Daarom bieden wij naast onze vaste collectie lampen ook maatwerk aan. Zo kunnen wij u een product leveren dat volledig aan uw wensen voldoet. Een eigen ontwerp dat u voor ogen heeft. Vertel ons uw persoonlijk idee en wij zetten het om in een uniek item die niemand in Uden heeft.

Heeft u belangstelling in Uden voor maatwerk? Laat het ons weten en neem gerust contact op.

Lampenwinkel Uden

Lampen online bestellen?

Shop lekker op uw gemak door ons aanbod aan lampen! Wanneer u uw favorieten in het winkelwagentje hebt geplaatst, kunt u eenvoudig gaan bestellen. Klik rechtsboven in om het bestelproces te starten en vervolgens af te ronden.  Na betaling wordt uw bestelling verzonden en de volgende dag thuis in Uden bezorgd.

Wilt u een bijzondere lamp in Uden met bijvoorbeeld led-verlichting, Indeco Design heeft het!

Wat kan Indeco Design voor u doen?

Heeft u interesse in een unieke lamp? Of heeft u een goed idee wat u verwezenlijkt wilt hebben? Neemt u in dat geval gauw contact met Indeco op. U kunt dit doen door het contactformulier op onze site in te vullen. Wij komen dan zo gauw mogelijk terug op uw vraag. Eveneens kunt u ons benaderen via telefoonnummer: 0591-785755 of mail ons op: info@indecodesign.nl.

Welke karaktervolle lampen kan Indeco voor u in Uden maken?

X
Indeco Design
0

Your Cart