Lampenwinkel Turnhout

Alle lampen uniek, ook klantspecifiek?

Als u in Turnhout geen gewone lampenwinkel zoekt, maar een specialist in bijzondere lampen? Wilt u  een unieke lamp dat een pronkstuk is in uw interieur? Geeft u liever de voorkeur aan lampen die net even anders zijn dan anderen en waarvan er geen tweede te vinden is? Dan zit u bij Indeco Design goed. Wij zijn dé specialist op het gebied van landelijke woonartikelen.
Lampenwinkel Turnhout
Als u in Turnhout wensen of ideeën heeft om een unieke lamp te laten maken, dan denken wij graag met u mee. Indeco  zal vakkundig uw “exclusieve” ontwerp vertalen in een stuk natuur voor in of rond uw huis. Wij maken, wat u graag zou willen in Turnhout. De mogelijkheden gaan verder dan u denkt. In onze lampenwinkel onder rubriek ‘Verlichting’ kunt u al een indruk krijgen van onze tafellampen, boomstam hanglamp, landelijke vloerlampen en wandlampjes.
Lampenwinkel Turnhout
Neem onze stoere boomstam hanglamp met led-verlichting. Deze mag met zijn natuurlijke look zeker niet boven uw woonkamertafel ontbreken. Wees eerlijk, dit is toch een ‘musthave’ item. Deze lamp kunnen wij geheel naar uw wensen maken.
Lampenwinkel Turnhout
Een ander voorbeeld van de vele mogelijkheden vindt u onder onze rubriek Tuin & Terras; solar buitenverlichting. Dit is tuinverlichting op zonne energie, waarbij u de sfeer en gezelligheid van binnen- naar buitenshuis brengt. Hierbij heeft u geen stroom nodig, is geen technische kennis vereist en makkelijk te plaatsen, ook op moeilijke plekken.  Misschien iets voor u in Turnhout! De ideale oplossing en tevens kostenbesparend? Een stukje natuur dat licht geeft!

Lampenwinkel Turnhout
Hoeft u geen maatwerk? Zit uw droom lamp al in onze vaste lampen online collectie? Direct bestellen gaat dan heel eenvoudig en veilig. Ervaar het gemak van online shoppen in Turnhout! Ook hiervoor geldt dat u als klant ook echt iets unieks koopt. Een lamp die geen andere klant heeft.

Uw droomlamp in Turnhout laten realiseren?

Wanneer u voor Indeco Design kiest, zullen wij er alles aan doen om aan uw ideeën te voldoen. Het gehele productieproces doen wij daarom zelf: van ontwerp tot uitvoering. Op die manier kan Indeco de uitstekende kwaliteit van al onze items garanderen en u de service bieden die u van ons verwacht. Door onze ervaring zetten wij uw ideeën om en kunnen u verzekeren van een geweldige exclusieve lamp die zeer persoonlijk is. Interesse in Turnhout?

Meer landelijke producten!

Naast de verlichting maakt Indeco Design ook bijzondere woonaccessoires, woondecoratiehouten meubels en wanddecoratie die ook niet vallen onder de noemer ‘dertien in het dozijn’. Wij combineren maatwerk met natuurlijke materialen en onderscheiden ons met eigen ontwerpen die u niet snel ergens anders zult vinden. Onze meubelwinkel verkoopt geen massa artikelen maar handgemaakte items die compleet hier in Nederland worden gemaakt! Surf maar even rond op onze site om te kijken naar het aanbod meubels online en oordeel zelf waarom u in Turnhout bij Indeco moet zijn!

Meer weten over ontwerp, maatwerk van houten lampen?

Geïnspireerd geraakt door één van de voorbeelden op onze webshop? Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Heeft u zelf al een idee in uw hoofd zitten en weet al hoe uw droom lamp eruit moet komen te zien? Benader ons voor een gesprek. Deel uw ideeën en laat u in Turnhout verrassen met een schitterend ontwerp van Indeco Design.

X
Indeco Design
0

Your Cart