Lampenwinkel Spijkenisse

Een unieke lamp nodig?

U wilt niet een standaard lamp van Ikea of een massa product uit een willekeurige lampenwinkel in Spijkenisse? Dan kunnen wij van Indeco Design u graag verder helpen. Onze lampenwinkel biedt een grote variatie aan bijzondere lampen online aan. Wij maken lampen uit verschillende natuurlijke materialen. Door het authentieke karakter, de natuurlijke vormen van het hout, ontstaan er aparte items waar er maar één van bestaat. Elk artikel uit ons aanbod is uniek omdat niet ieder blok hout er hetzelfde uitziet.

Indeco Design biedt naast de online collectie ook lampen op maat aan voor uw persoonlijke wensen. Vindt u niet dat wat u zoekt, wenst u een andere afmeting of heeft u een eigen ontwerp, bij ons is veel te realiseren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij overleggen samen met u wat mogelijk is in Spijkenisse.

houten buiten lamp spijkenisse

Maatwerk en handwerk, echt vakmanschap in Spijkenisse

Stoer, robuust en trendy zijn zo een paar van de unieke kenmerken van de stijl van Indeco Design. Wij doen graag extra stappen in Spijkenisse. Service en kwaliteit staat daarom bij ons bovenaan. Om dit te kunnen waarborgen, regelen wij het gehele productieproces zelf en stopt pas voor ons, wanneer het product naar wens is. Hierdoor kan onze lampenwinkel de goede kwaliteit van onze verlichting garanderen.

Hebt u belangstelling voor één van de houten lampen uit onze vaste collectie en wenst u deze graag online aan te schaffen? Of wilt u maatwerk? Bij Indeco Design krijgt u een uniek product dat niemand anders in Spijkenisse heeft. In onze webshop treft u onder meer:

– een breed aanbod aan tafellampen.
boomstam hanglamp, leverbaar in onze vaste collectie of maatwerk.
– vloerlampen met led-verlichting, in diverse kleuren regelbaar.
– wandlampjes van wortelhout.
solar buitenverlichting voor uw tuin en terras, geen stroom nodig!

Dit is maar een greep uit wat wij u kunnen leveren in Spijkenisse. Meer weten? Ga naar onze webshop en ontdek het gemak van online shoppen. Eenvoudig en veilig uw artikelen aanschaffen met snelle levering in Spijkenisse!

houten lampen spijkenisse

Geinteresseerd? Neem contact op

Heeft u een vraag? Neem in dat geval snel contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website gebruiken. Indeco komt dan zo spoedig mogelijk op uw vraag terug. Ook kunt u ons een berichtje zenden via info@indecodesign.nl of bellen naar: 0591-785755.

Welke unieke lamp of woonartikel u ook zoekt in Spijkenisse, Indeco Design kan het realiseren! Bent u de volgende klant in Spijkenisse?

X
Indeco Design
0

Your Cart