Lampenwinkel Rijssen

Unieke verlichting

Zoekt u verlichting in Rijssen die niemand anders in Nederland in zijn tuin of woonkamer heeft staan? Dan kunnen wij u helpen. Op het vlak van binnenverlichting bieden wij een ruim assortiment lampen online aan. Wij gebruiken hiervoor allerlei soorten hout, waardoor iedere boomstamlamp uniek is.

Naast het online assortiment, maken wij ook boomstam lampen voor individuele wensen en ideeën. Tezamen nemen wij graag door wat Indeco Design voor u kan doen in Rijssen. Ook indien u bij ons een houten woonproduct bestelt via onze online webshop, dan krijgt u een stuk dat ook echt niemand in Rijssen heeft. Wij maken namelijk geen massaproducten, maar unieke! Een goed voorbeeld is onze boomstam hanglamp. Deze wordt bij ons veel op maat en naar wens besteld. En zeg eerlijk, wie wil dit nu niet zo’n mooi stukje natuur boven de tafel? De stoere hanglamp is uitgevoerd met led-verlichting, dat als sfeer- maar ook als werklicht gebruikt kan worden. Deze lamp is een echte eyecatcher dat een meerwaarde is in uw interieur.

Lampenwinkel Rijssen

Kwaliteit en service

Indeco Design maakt niet alleen bijzondere lampen of woonmeubelen voor uw huis, maar onze items worden ook door onze medewerkers zelf bedacht. Wij gebruiken hiervoor de beste houtsoorten en zoeken deze zelf uit. Service en kwaliteit staat bij ons bovenaan. Dat is niet alleen van toepassing op onze klantgerichte werkwijze, maar betreft meerdere aspecten in ons bedrijf. Indeco Design wil uitsluitend tevreden klanten en een perfecte service is dus voor ons heel vanzelfsprekend.

Lampenwinkel Rijssen

Het aanbod van Indeco Design:

Om onze klanten in Rijssen het beste te kunnen helpen, doen wij graag dat beetje extra . Als u voor Indeco Design kiest, kiest u voor dé specialist op het gebied van landelijke stijl. Bij ons heeft u de volgende voordelen:

– U vindt bij ons een groot aanbod aan binnenverlichting; wand-, tafel-, vloer- en hanglampen.
– Naast onze standaardcollectie kan Indeco Design ook maatwerk in Rijssen leveren.
– Ook voor de tuin heeft Indeco tuinverlichting op zonne energie in de collectie opgenomen.
– Onze meubelwinkel heeft naast verlichting ook een ruime keuze in meubels online en woonaccessoires online. Ook hiervoor is maatwerk mogelijk!
– Eigen werkplaats, eigen ontwerpen en alles wordt nog ambachtelijk gemaakt. Vele mogelijkheden!

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons geheel assortiment? Bekijk dan op uw gemak onze online winkel, lekker comfortabel thuis vanuit uw stoel in Rijssen.

Lampenwinkel Rijssen

In Rijssen meer info nodig?

U wilt in Rijssen graag iets meer over maatwerk weten? Neem in dat geval contact op met onze lampenwinkel. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op nummer 0591-785755. Mocht dit even niet lukken, kunt u ook het contact formulier invullen dat u op onze site treft of via de e-mail: info@indecodesign.nl. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

X
Indeco Design
0

Your Cart