Lampenwinkel Katwijk aan Zee

Indeco Design- de verlichtingsspecialist in Katwijk aan Zee!

Al een tijdje in Katwijk aan Zee op zoek naar een speciale lamp of wilt u meer sfeer aanbrengen in uw interieur met verlichting? Indeco Design ontwerpt en maakt allerlei modellen lampen in landelijke stijl. Wanneer deze stijl u in Katwijk aan Zee dus aanspreekt en ook zo van de natuur en hout gefascineerd bent, dan kunnen wij veel voor u betekenen. Iedere boomlamp dat wij maken, ziet er weer anders uit doordat ieder stuk hout weer andere vormen, maten, kleuren en structuren heeft. Ook door verschillende houtsoorten te gebruiken, creëren wij een assortiment, waarin u altijd wel een houten lamp kunt vinden die bij u past.

Lampenwinkel Katwijk aan Zee

De collectie binnenlampen die wij online aanbieden, bestaat uit schitterende hanglampen, bijzondere tafellampen, wortelhouten wandlampen en unieke vloerlampen zelfs met led-verlichting. Alle houten lampen zijn handgemaakt in onze eigen werkplaats en niet in massa geproduceerd. Unieke stukken, van klein tot groot, in allerlei vormen en modellen. Ze geven een geweldig effect, sfeervol licht en een warm impuls aan uw kamer. Het zijn stuk voor stuk in het oog springende blikvangers. De boomstam lampen hoeven nog niet eens licht te geven en vallen al op. Een sfeer- en karaktervoller woonaccessoire als dit bestaat er bijna niet! Overtuig u zelf in Katwijk aan Zee!

Meer dan alleen een lampenwinkel online

Voor de aanschaf van verlichting kunt u iedere gewenste woon- of lampenwinkel in Katwijk aan Zee binnenstappen. Daar treft u meestal producten aan die in vele huiskamers terug te vinden zijn. Wat andere winkels doen, moeten zij zelf weten. Indeco Design doet hier niet aan mee. Wij houden van originele natuurlijke producten en daarom zult u bij ons geen seriematige items vinden. Wat bijzonder is, moet uniek blijven! Een goed voorbeeld is onze tuinverlichting op zonne energie. Deze komt u nergens anders tegen en is alleen bij Indeco te bestellen. Waarom? Ons ontwerp, ons idee! Dé oplossing om uw tuin/ terras sfeer te geven en oriëntatielicht langs paden zonder stroomkabels te hoeven leggen. Door de zon en/of daglicht heeft u gratis licht en is tevens milieuvriendelijk. Misschien iets voor u in Katwijk aan Zee?

Lampenwinkel Katwijk aan Zee
Zoals u nu zult begrijpen gaat het niet alleen om landelijke lampen die wij op de website aanbieden, maar wij doen meer dan dat. Service en kwaliteit staat hierbij voorop. Heeft u bijvoorbeeld uw oog laten vallen op onze prachtige boomstam hanglamp, maar deze liever in een andere afmeting gewild of met een dimmer? Voor ons geen thema, lampen op maat of lampen naar uw eigen ontwerp, zijn voor ons de leukste opdrachten en uitdagingen. Indeco heeft een passie voor hout en vormgeving. Zowel het ontwerp als de realisatie nemen wij daarom geheel voor eigen rekening. Zo kunt u in Katwijk aan Zee er zeker van zijn dat het resultaat net zo puur wordt als het ontwerp zich doet verspreken. Wilt u graag maatwerk, laat het ons weten. Wij bespreken uw wensen, waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt. Na goedkeuring wordt u idee daadwerkelijk gemaakt.

Voordelen van dé specialist in landelijk wonen

Het uiteindelijke doel van Indeco Design is niet alleen unieke en mooie lampen online aan te bieden, maar ook een goed gevoel en een fijne beleving bij onze klanten achter te laten, zodat er steeds meer ontwerpen van ons bij de mensen thuis komen te staan. Als wij een steentje kunnen bijdragen om het woonplezier met onze producten te vergroten, is ons doel behaald. Naast een breed assortiment lampen, vindt u bij Indeco ook een prachtig aanbod aan leuke woonaccessoires, wanddecoratie hout en karaktervolle houten meubels. Wordt u in Katwijk aan Zee onze volgende klant?

Lampenwinkel Katwijk aan Zee

De voordelen kort samengevat wanneer u in Katwijk aan Zee bij ons een product online besteld of maatwerk wilt laten maken;

• Moderne en natuurlijke uitstraling
• Hoogwaardige kwaliteit
• Ontwerp en realisatie in één hand plus eigen werkplaats
• Uitstekend vakmanschap
• Niet alleen kant-en klare producten, ook boomstam lampen op maat mogelijk
• Scherpe en betaalbare prijzen
• Top service

Boomstam lamp kopen?

Belangstelling in Katwijk aan Zee gewekt? Surf dan snel naar onze site, bekijk en ondervindt de eenvoud en het gemak van online shoppen. U zult merken dat Lampen online kopen bij uw lampenwinkel indecodesign.nl best leuk en verrassend is. Alle lampen zijn fysiek op voorraad en worden zo snel mogelijk verstuurd. Zo kunt u gauw genieten van uw bestelling, dat zeker uw inrichting in Katwijk aan Zee knusser en huislijker maakt.

X
Indeco Design
0

Your Cart