Lampenwinkel Hengelo

Bijzondere verlichting in Hengelo!

Houdt u in Hengelo ook van de landelijke stijl? Dan zit u goed bij ons! Wij zijn dé specialist in het maken van unieke houten items die u niet snel in een gewone meubelzaak of lampenwinkel in Hengelo zult tegen komen.

Bij Indeco koopt u echte blikvangers, neem bijvoorbeeld onze geweldige stoere boomstam hanglamp. Wie wil dit niet! Een stukje natuur boven zijn eettafel dat licht geeft, prachtig toch? Uitgevoerd met led-verlichting en de meest innovatieve led componenten. Uniek en zeer sfeervol!

Hebt u afwijkende maten in gedachte, een ander houtsoort of wat forser in uitvoering? Treft u die niet in onze standaardcollectie? Indeco Design kan het voor u produceren. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij overleggen graag welke mogelijkheden wij u in Hengelo kunnen bieden.

houten lampen hengelo

Unieke houten lampen in Hengelo

Voldoening over zowel de producten en klanttevredenheid, is voor Indeco Design heel belangrijk. Ons streven is dan ook om uitstekende service te geven en hoogwaardige kwaliteit te blijven leveren , zodat veel van onze creaties bij de mensen thuis komen te staan. Dit kunnen wij waar maken, omdat we niet alleen de producten zelf produceren maar ook het ontwerp en de materiaalkeuze voor onze eigen rekening nemen. Wij doen en regelen alles zelf, zodat u als klant daarbij centraal staat. Indeco Design is dan ook niet alleen maar een lampenwinkel!

Zoekt u in Hengelo naar mogelijkheden om boomstam lampen naar eigen wens te laten vervaardigen? Maatwerk is bij Indeco Design dagelijks werk. Onze passie en vakmanschap ziet u terug in het item. Het heeft net dat beetje extra wat een massa product mist! Bent u onze volgende cliënt in Hengelo?

houten lampen hengelo

Handgemaakte houten lampen

Wij bieden een ruime collectie lampen online aan. De producten die u in onze webshop vindt, worden onder meer gekenmerkt als robuust, stoer, handgemaakt en origineel. Indien u op zoek bent naar een unieke lamp, iets wat u niet snel bij anderen aantreft, dan bieden wij:

– Verlichting, o.a tafellampen, wandlampjes, vloerlampen en hanglampen.
– Tuinverlichting, onze eigen ontworpen solar buitenverlichting in diverse varianten.
– Eigen ontwerpen of liever andere maten? Geen probleem, samen bespreken we graag uw wensen door en kijken wat wij voor u in Hengelo kunnen betekenen.

Geïnteresseerd in ons gehele assortiment, bezoek dan vlug onze webshop.

Interesse? Neem contact op!

U heeft nog een vraag aan ons? Wilt graag een offerte? Of uw persoonlijke wensen met ons doornemen? Indeco is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 te benaderen op tel.nr. 0591-785755. Lukt dit even niet, vul dan op een eenvoudige manier het daarvoor bedoelde contactformulier in of mail naar info@indecodesign.nl.

Indeco Design helpt u in Hengelo graag verder bij het creëren van originele houten lampen voor in of rond uw huis in Hengelo.

X
Indeco Design
0

Your Cart