Lampenwinkel Haaksbergen

Bent u ook in Haaksbergen op zoek naar verrassende lampen?

Zoekt u in Haaksbergen een specialist die lampen naar wens kan maken? Spreekt de landelijke stijl u ook zo aan? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Op het gebied van verlichting bieden wij een ruime keuze lampen online aan. Wij maken en ontwerpen onze boomstam lampen zelf en gebruiken daarvoor diverse houtsoorten.  Wilt u bij ons een boomstam lamp kopen? Dan krijgt u een boomlamp die alleen u in Haaksbergen heeft. Waarom? Omdat ieder blok hout uniek is, is geen boomstamlamp gelijk.

Lampenwinkel Haaksbergen

Dé expert in houten woonartikelen

De keuze van het materiaal tot het maken van een boom lamp, nemen wij voor eigen rekening. Zo kan onze lampenwinkel de uitstekende kwaliteit van al onze items waarborgen en die service bieden die u van Indeco Design mag verwachten. Onze specialisatie is het bedenken, het design en uiteindelijk het maken van o.a houten lampen. Maatwerk is voor ons het leukste om te doen. Uw eigen idee om te zetten naar een item dat zeer persoonlijk is. Laat u verassen met het eindresultaat. Of het nou gaat om een landelijke vloerlamp, een tafellamp of een boomstam hanglamp met led-verlichting, wij bespreken graag hoe wij u in Haaksbergen verder kunnen helpen.

Lampenwinkel Haaksbergen

Niet alleen maar lampen bij Indeco Design

Voor verlichting, woondecoratie en houten meubels kunt u iedere willekeurige meubelwinkel in uw buurt binnenlopen. Het grote verschil is, dat wij niet meegaan met de massa en wij bijzondere woonproducten zelf ontwerpen en maken die u niet zo snel ergens anders zult tegenkomen. Kiest u in Haaksbergen voor Indeco Design, dan krijgt u een uniek hoogwaardig product dat met veel passie en vakmanschap is gemaakt. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

– Woondecoratie, van waxinehouders tot houten plantenbakken.
Wanddecoratie hout: onder andere kapstokken sieradenhouders en houten spiegels.
– Woonmeubels, waaronder verschillende krukken, boomstam tafels op wielen, poefen.
Tuinmeubelen en tuinverlichting, neem bijvoorbeeld onze prachtige tuinverlichting op zonne energie.

Nieuwsgierig geworden naar onze lampen online, woonaccessoires online of meubels online? Bekijk dan hier onze collectie.
Lampenwinkel Haaksbergen

Waarmee kunnen wij ondersteunen?

Heeft u in Haaksbergen uw oog laten vallen op één van onze boomstam lampen en wilt hier meer over te weten komen? Bel of mail Indeco gerust. In onze webwinkel vindt u alle gegevens onder rubriek ‘contact’.

Welke type lamp, woonaccessoires of houten meubels u ook zoekt, Indeco Design staat voor u klaar in Haasbergen.

X
Indeco Design
0

Your Cart