Lampenwinkel Egmond aan Zee

Lampen voor in en rondom uw huis?

Wanneer u in Egmond aan Zee op zoek bent naar een natuurlijke lamp en geen standaard  of seriematige lichtbron wilt? Dan  biedt Indeco Design uitkomst. Uniek, robuust en duurzaam: dat is waar wij voor staan!

Door het natuurlijke materiaal waarmee wij werken, ontstaan door de organische vormen en het lijnenspel, bijzondere producten waar er geen tweede van is. De natuurlijke vormen, de scheuren en gaten van de knoesten, worden grotendeels intact gehouden of zelfs benadrukt. Dit om het eindresultaat zo dicht mogelijk naar de natuur te laten verwijzen en hetgeen waar het item is uit ontstaan, namelijk ‘de boom’.

Houdt u van landelijk, een beetje Scandinavisch, maar ook moderne interieurs, bekijk dan eens onze prachtige collectie lampen online en laat u verrassen. Ondervindt hoe eenvoudig bestellen gaat en het gemak van online shoppen vanuit uw stoel in Egmond aan Zee. Hebt u eigen afmetingen in gedachte en vindt u die niet in onze vaste collectie? Wij kunnen maatwerk voor u leveren. Veel tevreden klanten gingen u al voor in Egmond aan Zee, bent u de volgende? Want bij Indeco Design krijgt u een uniek designstuk dat helemaal niemand anders in Egmond aan Zee heeft.

lampen egmond aan zee

Hoge kwaliteit en een landelijke uitstraling

Indien u onze expertise inschakelt in Egmond aan Zee, dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Wij willen een product leveren dat aan uw wensen voldoet, 100% tevredenheid. Daarom besteden wij niets uit en hebben alles in eigen beheer. Uitsluitend op die manier kan Indeco zo de kwaliteit van onze woonproducten  en de hoge servicegraad garanderen.

Of u Indeco Design nou benadert voor het ontwerpen van een boomstam hanglamp of tuinverlichting op zonne energie, wij leveren kwaliteit die tijdloos is en zeker nog betaalbaar!

Design verlichting naar eigen ontwerp

Om onze klanten in Egmond aan Zee het beste te kunnen helpen, doet Indeco Design graag net dat stapje extra. Niet alleen in kwaliteit en service, maar in alle facetten van het bedrijf is dat merkbaar. De voordelen van Indeco op een rijtje:

– Wij maken geen massa of seriematige woonartikelen, maar unieke die u in geen andere woonkamer zult tegenkomen.
– Originele landelijke lampen die door gebruik van de modernste componenten zoals led-verlichting in moderne interieurs perfect te combineren vallen.
– We werken met vele houtsoorten, waardoor mogelijkheden onbegrensd zijn.
– Alles in eigen hand, van ontwerp tot designstuk!
– Ervaring, vakmanschap en passie.
– Maatwerk mogelijk. Wilt u in Egmond aan Zee een product geheel naar eigen wens laten ontwerpen, geen probleem.
– Professionele webshop met een ruim assortiment aan bijzondere verlichting.

Heeft u interesse in ons volledige aanbod, bezoek dan gauw onze webwinkel en ondervindt het plezier van shoppen online!

houten lampen egmond aan zee

lampen egmond aan zee

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U heeft een vraag en wil graag persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Bel gerust naar 0591-785755. Lukt dit even niet, kunt u ook online het contactformulier invullen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op alle vragen. Mailen naar info@indecodesign.nl is ook nog een optie.

Indeco Design is hét adres in Egmond aan Zee als u op zoek bent naar een specialist in unieke en bijzondere lampen.

X
Indeco Design
0

Your Cart