Lampenwinkel Ede

Binnen en Buitenverlichting

Zoekt u in Ede naar lampen die opvallen doordat ze net even anders uit zien dan dat standaard aangeboden wordt? Als u geen gewone lampenwinkel zoekt, maar een specialist in bijzondere lampen? Dan kan Indeco Design u verder helpen!

In onze lampenwinkel vindt u een ruime collectie aan diverse unieke lampen. Van tafellamp tot vloerlamp, van wandlampjes tot hanglamp. Om de juiste sfeer te krijgen die u voor ogen heeft, is verlichting zeer belangrijk. Vaak meer wat mensen denken. Als u de verlichting goed toepast, werklicht en sfeerlicht, verhoogt dit zeker het wooncomfort. Wilt u in Ede kijken wat ons aanbod is? Bekijk dan onze website waar wij vele unieke lampen online aanbieden. Zelfs wanneer u bijvoorbeeld twee boomstam lampen bij ons koopt, zult u onderlinge verschillen zien.
hout lamp ede

Zoekt u naar tuinverlichting? Wij hebben ook prachtige solar buitenverlichting ontworpen. Dit zijn lampen die werken op zonne-energie. Hierbij heeft u geen elektriciteitsnetwerk nodig.

Indeco Design onderscheidt zich door een natuurlijke en stoere uitstraling, dat u niet snel ergens anders zult vinden. Bij ons ziet u geen massaproducten, maar unieke items. Het wordt ook nog eens handgemaakt en volledig in Nederland vervaardigd! U hoeft maar even rond te kijken op de website om te zien waarom u voor aparte lampen in Ede bij Indeco Design moet zijn! Kijk snel voor een impressie en ervaar onze stijl en sfeer. Kies verlichting die past bij uw inrichting en smaak!

houten lampen Ede

houten lamp ede

Kies voor dé expert in Ede

Hebt u afwijkende maten in gedachte en treft u deze niet in onze vaste collectie? Wij kunnen het voor u produceren. Indeco Design heeft al verscheidene klanten van dienst mogen zijn in Ede, bent u onze volgende? Bij ons staat de klant centraal. Als u voor ons kiest, dan zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Zo zoeken wij met zorg de perfecte houtsoort uit voor ieder van onze items en hebben wij de volledige productie in eigen hand. Indeco Design is daarom meer dan een lampenwinkel online, want onze meubelwinkel verkoopt niet alleen verlichting, maar wij ontwerpen uw lamp ook zelf. Bekijk bijvoorbeeld eens onze bestseller, de boomstam hanglamp. Wat is er mooier als u boven de eettafel een unieke boomstam lamp hebt hangen en kunt zeggen dat niemand anders een zelfde model heeft. Dat is toch geweldig!

Wat kan Indeco voor u in Ede betekenen?

Heeft u in Ede interesse in één van onze producten en wilt hier meer over te weten komen? Neem dan snel contact met Indeco op. Het online contactformulier op onze site kunt u hiervoor gebruiken. Een andere mogelijkheid is ons een e-mail te sturen naar info@indecodesign.nl of voor een persoonlijk gesprek te bellen naar 0591785755.

Indeco Design is hét adres wanneer u in Ede zoekt naar unieke lampen!

X
Indeco Design
0

Your Cart