Lampenwinkel Drachten

Houten lampen populairder dan ooit!

Of u nu in Drachten bent of in Amsterdam, tegenwoordig heeft iedere lampenwinkel wel houten lampen in het assortiment opgenomen. Waarom is het aanbod van landelijke lampen zo gestegen? Boomstam lampen stralen warmte en zachtheid uit, zijn robuust, sfeervol en werken zeer rustgevend. Tegelijkertijd zijn ze trendy en stoer, waardoor ze bij iedere stijl passen. U kunt er dus alle kanten mee op.

Om in Drachten voor dit soort lampen te kiezen, hoeft u geen Scandinavisch interieur te hebben. Zeker voor strakke en industriële stijlen zijn boomstam lampen uiterst geschikt. Door het authentieke karakter van het hout, geven de boomlampen leven aan het interieur. Alles bij elkaar opgeteld maakt het daardoor bijzonder, want moderne meubels hebben vaak een kille uitstraling. De populariteit van deze boomlampen is daarom de laatste jaren enorm gestegen!

houten lampen drachten

houten lampen drachten

Soorten boomstam lampen

Boomstam lampen geven uw leefomgeving meer ambiance. Hout kan eindeloos worden gecombineerd met andere kleuren, stijlen en materialen. Waar u ook een boomstamlamp wilt gebruiken, Indeco Design heeft er zijn varianten voor. Hang bijvoorbeeld een unieke boomstam hanglamp boven uw eettafel. Het is een in het oog springende sfeermaker en geeft de kamer een warm impuls. De stoere hanglamp hoeft dan nog niet eens aan te staan, sfeervoller dan dit bestaat er haast niet. Of wat dacht u in Drachten van een boomstam lamp op uw dressoir? Naast zijn functionaliteit trekt het zeker de aandacht. En met een prachtige boomstam vloerlamp met led-verlichting zit u minder vast aan de indeling van uw woonkamer. Tevens is het een geweldig optie voor een donkere hoek of als u iets extra wilt benadrukken.

Buitenverlichting van hout in de landelijke trend zult u niet snel vinden. Wij hebben het wel! Onze landelijke solar buitenverlichting zijn unieke houten tuinlampen die op zonne energie werken. In de donkere tijd van het jaar door licht te geven, in de warme tijd van het jaar door voor sfeer te zorgen. Dankzij het licht zijn we ook ‘s avonds en ‘s nachts in staat de weg te vinden. En zo ziet u maar dat er met houten lampen vele mogelijkheden zijn, veel meer dan u in eerste instantie zou denken. Op indecodesign.nl kunt u alle soorten landelijke verlichting shoppen. Check ‘t snel, laat u in Drachten inspireren en bestel nu!

houten lampen drachten

Lampen op maat

Wilt u in Drachten een lamp op maat? Geen probleem. Wij bieden namelijk naast onze collectie lampen online, ook maatwerk voor lampen aan. Zo krijgt u bij ons altijd wel een landelijke lamp die helemaal aan uw wensen voldoet.

Meer informatie in Drachten nodig?

Voor meer informatie over de landelijke lampen van Indeco, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel naar: 0591-785755, stuur een e-mail naar info@indecodesign.nl of vul het contactformulier in. Bent u onze volgende klant voor een unieke lamp in Drachten?

X
Indeco Design
0

Your Cart