Lampenwinkel Delft

Een unieke lamp in Delft nodig?

Zoekt u in Delft een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van bijzondere lampen, houten meubels of woondecoratie? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Indeco Design heeft niet alleen een ruim assortiment aan (klein)meubelen, wanddecoratie en woonaccessoires, maar onze meubelwinkel biedt u ook een groot aanbod aan diverse unieke lampen.

In de vaste collectie van onze lampenwinkel, vindt u onder andere een prachtige boomstam hanglamp. Voor deze boomlamp hebben we de meest innovatieve led componenten gebruikt. De lichtsterkte van de led-verlichting kunt u met de specifieke dimmer instellen. De stoere hanglamp boven de eettafel kan als sfeerlamp, maar ook als leeslamp, werklicht gebruikt worden.
Lampenwinkel Delft

Onze lampenwinkel biedt u nog meer lampen online aan. Zo hebben wij in ons assortiment veel unieke tafellampen, vloerlampen en wandlampjes. Ook voor de tuin heeft Indeco speciale tuinverlichting ontworpen, dé solar tuinlamp. Deze solar buitenverlichting werkt namelijk niet op het vaste stroomnetwerk, maar uitsluitend op zonne-energie. Dit is goed voor het milieu, het verbruikt weinig energie en heeft een lange levensduur. Misschien iets voor u in Delft?

Natuurproducten van hout krimpen, zetten uit en scheuren waardoor ieder van onze producten er anders uitziet. Ook door de organische vorm van het hout, het lijnenspel van nerven en structuren, maken het zo uniek!

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie in Delft? Ga snel naar onze website en ervaar hoe eenvoudig het is online te winkelen. Wij wensen u veel shop plezier! Wilt u maatwerk? Informeer naar de mogelijkheden wat wij voor u in Delft kunnen betekenen.

Kiest u in Delft voor kwaliteit en service?

Service en kwaliteit staat bij ons voorop. Indeco besteedt om die reden heel veel aandacht aan kwaliteit, ontwerp, duurzaamheid en afwerking. Om die redenen hebben wij alles in eigen beheer. Maken wij bijvoorbeeld een lamp voor u in Delft, eindigt het proces pas als het eindresultaat perfect is, waardoor onze online lampenwinkel de goede kwaliteit van onze verlichting kan waarborgen. Wanneer u in Delft blij verrast bent met de bestelling van ons artikel, is onze missie geslaagd.

Alle woondecoratie en andere woonartikelen van Indecodesign.nl, inclusief verlichting , worden volledig in Nederland geproduceerd! Wij maken woonitems die maatwerk en natuurlijke producten combineren met ervaring, vakmanschap en creativiteit. Door onze passie en oog voor detail, kunnen wij alles voor u ontwerpen en maken. Elke lamp of ander meubelstuk dat als maatwerk bij ons is aangenomen, wordt éénmalig naar uw wens gemaakt. Zo weet u altijd zeker dat u echt iets unieks heeft!
Lampenwinkel Delft

Indeco Design werkt met diverse houtsoorten waardoor de mogelijkheden onbegrensd zijn. We kunnen unieke meubelstukken creëren door bijvoorbeeld lichte en donkere houtsoorten te combineren of een ander houtsoort voor een detail te gebruiken, veel is mogelijk!

Ook voor items die u naar eigen idee wilt verwezenlijken, bent u in Delft bij ons aan het juiste adres. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij graag door wat uw inzichten zijn en gaan naar aanleiding daarvan aan de slag.

Aanvullende informatie nodig, bel ons!

Wilt u telefonisch contact? Bel en stel uw vragen gerust aan één van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om te helpen. Wij zijn bereikbaar op 0591-785755 van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00.  Lukt het u telefonisch niet ons te bereiken, kunt u ook het online contact formulier gebruiken, dat terug te vinden is onder rubriek contact op onze online site. Natuurlijk zijn we ook te bereiken via info@indecodesign.nl.

Welk woonartikel u ook in Delft zoekt, van natuurlijke lampen tot unieke houten meubels, Indeco Design helpt u graag verder.

X
Indeco Design
0

Your Cart