Lampenwinkel De Bilt

Indeco Design, niet zomaar een online lampenzaak!

Als u in De Bilt op zoek bent naar tuinverlichting of lampen voor uw woning, dat geen standaard product mag zijn? Indeco Design heeft een grote collectie lampen online, die stuk voor stuk uniek zijn. Of u nu op zoek bent naar een boomstam hanglamp boven de eettafel, een vloerlamp of solar buitenverlichting, bij ons vindt u het juiste product.

Elke boomstam lamp die wij op maat leveren is bijzonder en heel persoonlijk dat niemand anders heeft. Zelfs indien u een boom lamp bestelt via onze online webshop, krijgt u een boomstamlamp die in geen enkele huiskamer of tuin in Nederland zult vinden. Indeco Design heeft door de tijd heen al heel veel tevreden klanten geholpen, wordt u in De Bilt onze volgende klant?

Lampenwinkel De Bilt

Veel tevreden klanten

Bij ons staat u centraal. Wij leveren niet uitsluitend unieke lampen, maar het wordt ook door ons zelf bedacht en gemaakt. Hierdoor kan onze online lampenwinkel de kwaliteit van onze verlichting garanderen. Trendy, robuust en stoer zijn dan ook een paar van de unieke kenmerken van onze stijl.  Treft u bij ons niet de maten of het model aan waar u naar op zoek bent? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Of het nou gaat om verlichting, houten meubels of woonaccessoires, onze medewerkers bespreken graag hoe wij u in De Bilt verder kunnen helpen.

Lampenwinkel De Bilt

Waarom Indeco? Daarom!

Voor lampen, meubels en woondecoratie kunt u elke willekeurige woonwinkel in De Bilt binnenstappen. Voor echte blikvangers en unieke items moet u echter bij ons zijn. Wij verkopen geen fabrieksproducten. Profiteer van de volgende voordelen die wij aan te bieden hebben:

– Van keuze voor materialen tot eindproduct, wij verzorgen het gehele proces zelf.
– Wij werken met vele houtsoorten waardoor er voor u als klant veel mogelijk is.
– Keuze uit diverse soorten belichting; van gloeilamp tot led-verlichting.
– Een grote persoonlijke service met een hoogwaardige kwaliteit van producten.
– U kunt bij ons gemakkelijk een online bestelling plaatsen, veilig en eenvoudig.
– Zelfs maatwerk is goed betaalbaar.

 

Lampenwinkel De Bilt

In De Bilt meer info nodig?

Wilt u in De Bilt graag wat meer weten over onze werkwijze of een offerte? In dat geval kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Bellen kan naar: 0591-785755 en lukt dit even niet, vul dan het online contactformulier in. Indeco Design beantwoordt uw bericht dan zo vlug mogelijk.

X
Indeco Design
0

Your Cart