Lampenwinkel Barendrecht

Boomstam lamp, kies je eigen lampenkap!

Wilt u in Barendrecht graag een boomstam lamp? Die hebben we in allerlei soorten en maten bij Indeco Design. U kunt deze lampen online bestellen en zijn volkomen uniek. Er is door het gebruik van natuurlijke materialen altijd verschil bij elke individuele lamp. We hebben er bewust voor gekozen om geen lampenkappen voor diverse boomlampen meer te leveren. Dit vinden we namelijk ook een persoonlijke keuze. Een boomstam is al uniek en uw interieur is dat ook. Om de boomstamlamp optimaal tot recht te laten komen, kiest u gewoon zelf in Barendrecht de juiste kap erbij.

Lampenwinkel Barendrecht

Gebruik van de boomstam lamp in de ruimte

De producten die wij bij Indeco Design leveren hebben allemaal een unieke uitstraling. De natuurlijke uitstraling zorgt ervoor dat u ook op plaatsen in de ruimte waar men het niet zou verwachten een fraaie uitstraling krijgt. Heeft u in Barendrecht bijvoorbeeld zo’n hoek waar u de verlichting in balans wilt? Lukt het iedere keer niet om het plaatje kloppend te krijgen? Dan is het zeker de moeite waard om juist hier eens één van de boomstam lampen te plaatsen. Onze producten komen in veel verschillende soorten interieurs goed tot hun recht. Dit komt door combinaties van verschillende materialen, zoals RVS, staal of bijvoorbeeld het gebruik van moderne componenten zoals led-verlichting.

Lampenwinkel Barendrecht

Variatie op het thema boomstam lamp

Bij ons variëren we veel met verschillende producten die gebaseerd zijn op een boomstam. Denk dan bijvoorbeeld ook aan de volgende producten:
Hanglamp                      • Bijzettafel
• Vloerlamp                      • Krukje
• Tafellamp                       • Sieradenhouder
Tuinlamp                        • Kapstok en spiegel

In de webshop vindt u nog veel meer mogelijkheden, waarbij het is gevarieerd op het thema boomstam. Deze zijn overwegend afkomstig van eikenhout.

Wilt u in Barendrecht meer informatie over een boomstam lamp of direct bestellen?

U kunt hiervoor terecht in onze webshop. Daar vindt u veel producten die uniek en onderscheidend zijn. Bijvoorbeeld een boomstam hanglamp of tuinverlichting op zonne-energie. Alle producten zijn gebaseerd op het gebruik van natuurlijke materialen. Daarbij worden zo min mogelijk bewerkingen uitgevoerd. Vaak zelfs in het geheel niet. Bekijk of bestel bijvoorbeeld een boomstam lamp in onze online meubelwinkel. U hoeft de deur niet uit want wij leveren het bij u thuis in Barendrecht af.

Op maat laten maken

Maatwerk biedt soms uitkomst  voor een optimaal resultaat. Wij gaan in Barendrecht graag de uitdaging aan. Schroom niet om contact op te nemen. Wij luisteren en filosoferen met plezier over uw ideeën. Als uw tevreden bent, is ons doel bereikt.

X
Indeco Design
0

Your Cart