Lampen online

Dé specialist in houtwerk

Op zoek naar lampen die u online kunt bestellen? Bij Indeco Design zit u dan goed. Wij bieden u een ruim aanbod aan houten lampen. Naast dat wij een standaard assortiment hebben, kunnen wij u ook maatwerk leveren. Samen met u bespreken wij graag wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Op basis daarvan gaan wij dan voor u aan de slag. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bent u de volgende?

Toch niet zo standaard

Wij kunnen lampen voor u op maat maken, maar u vindt in onze online winkel ook een standaardcollectie. Deze verlichting heeft specifieke maten en een bepaald ontwerp. Toch is ieder stuk uniek. Voor het vervaardigen van onze lampen gebruiken wij hout. Niet ieder stuk is hetzelfde en onze verlichting dus ook niet. U vindt bij ons:

  • Verlichting voor op tafel. Zo leveren wij ook tafellampen met led die u in verschillende kleuren kunt instellen.
  • Diverse wandlampen.
  • Boomstam Hanglamp. Leverbaar met led-lampen in een warm witte kleur.
  • Vloerlampen. Verkrijgbaar met led-verlichting in verschillende kleuren.

Benieuwd geworden naar welke lampen wij online aanbieden? Bekijk dan direct online onze collectie in de webshop.

Lampen online

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wanneer u voor ons kiest, dan zullen wij er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Daarom bieden wij niet alleen lampen online aan, maar maken wij graag ook een lamp voor u op maat. Ook zijn wij meer dan een online lampenwinkel. Onze meubelzaak verkoopt namelijk niet alleen verlichting, maar wij produceren uw lamp ook zelf. Wij kiezen zelf het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt en gaan door tot het eindresultaat volledig naar wens is. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen.
Onze populaire producten van dit moment zijn:

Meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over onze lampen? Of wilt u verlichting naar wens laten maken? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt online het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@indecodesign.nl. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar 0591-785755. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook direct een van onze lampen online bestellen.

X
Indeco Design
0

Your Cart