Kapstok houten tak: jouw blikvanger in de hal

Kapstok houten tak: jouw blikvanger in de hal

  Wil je iets origineels met een kapstok houten tak? Zo’n fraaie kapstok vind je bij Indeco Design. We bieden je een kapstok die zorgt voor een unieke uitstraling. Iedere kapstok die wij leveren is uniek. Dat komt omdat de houten tak een volledig natuurlijk product is. Het eiken is onbehandeld. Daarmee zorgen we voor een maximaal natuurlijke uitstraling. De afbeelding die je in de webshop vindt, kan daarom iets afwijken van de houten tak met ophanghaken die je geleverd krijgt. Heb je de foto’s bekeken en sluit de houten tak stijl aan bij jouw persoonlijke voorkeur? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop.

  Waarom juist de kapstok houten tak van Indeco Design?

  Dit product wordt ambachtelijk gemaakt en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De lengte is ongeveer 120 centimeter. Voor het ophangen van jassen en dergelijke heb je 7 haken tot je beschikking. Met dit product haal je iets natuurlijks in huis, waarbij geen enkel product precies hetzelfde is. Heb je deze kapstokken dus al eens ergens gezien? Dan zal die van jou toch een geheel eigen look & feel hebben.

  Bijpassende producten voor je kapstok houten tak

  Wil je combineren met een van de andere producten uit het assortiment van Indeco Design? Kies dan bijvoorbeeld uit een of meerdere van de volgende productcategorieën:

  • Spiegels
  • Meubels
  • Wanddecoratie
  • Woonaccessoires
  • Stijl doortrekken naar de buitenruimte

  Je vindt bij Indeco Design precies de mogelijkheden die stijlen bij elkaar aan laten sluiten. Bekijk zelf het assortiment of vraag ons om advies over de mogelijkheden om te combineren. We geven je graag het stijladvies dat jouw wensen optimaal tot bloei laat komen.

  Mogelijkheden om jouw kapstok houten tak te bestellen

  Ben je ervan overtuigd dat deze kapstok precies is wat je wilt voor jouw interieur? Wil je dat de houten tak snel bij jou wordt bezorgd? Bestel dan nu eenvoudig jouw kapstok houten tak in de webshop van Indeco Design.

  Geef een reactie

  X
  Indeco Design
  0

  Your Cart