Houten wanddecoratie Zandvoort

Haal met Indeco Design de natuur in huis!

In Zandvoort op zoek naar aparte houten wanddecoratie of andere woonartikelen? Indeco heeft een prachtige online collectie waarvan alle items één voor één uniek zijn.

Bent u graag omringd door de natuur? Geeft het u ook rust en ontspanning? Haal dan de natuur in huis! Maar is dat wel mogelijk? Jazeker, Indeco Design heeft namelijk een ruim assortiment aan unieke woonaccessoires, houten wanddecoratie, bijzondere verlichting en karaktervolle houten meubels, die zo natuurlijk zijn alsof ze zo uit het bos komen! Door het zo natuurlijk mogelijk te houden, ontstaan door de authentieke vormen en het lijnenspel van de houtnerven, bijzondere stukken die niemand anders heeft. Dat maakt onze producten zo uniek en fascinerend!
Houten wanddecoratie Zandvoort
Ons assortiment bestaat dus niet uit fabrieksmatig geproduceerde massaproducten, maar elk stuk is door ons zelf ontworpen en met de hand bewerkt. Nieuwsgierig geworden? Surf eenvoudig door onze webwinkel en geniet van het mooi’s dat wij aanbieden. Niet alleen meubels of woondecoratie, maar ook voor lampen online bieden wij een ruime keuze.  Heeft u een leuk item gevonden? Doorloop  gemakkelijk de stappen van het bestellen en u ontvang het product zo snel mogelijk bij u thuis in Zandvoort.
Houten wanddecoratie Zandvoort

Wat kan Indeco Design u bieden in Zandvoort?

Tevredenheid van klanten staat bij ons op de eerste plaats. Persoonlijke service speelt daarbij een belangrijke rol. Om onze klanten in Zandvoort het beste te kunnen helpen, doet Indeco graag dat beetje extra. Om die reden houden we alles in eigen hand. Van ontwerp, het uitzoeken van hout en het maken van het item. Het proces stopt pas wanneer het product naar wens is. Hierdoor kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit van onze meubels online  garanderen. In onze webshop hebben wij een vaste collectie van;

– Wanddecoratie, waaronder kapstokken, houten spiegels en sieradenhouders.
– Woonaccessoires, zoals theelichthouders, plantenbakken en poefen.
– Verlichting, o.a vloerlampen, tafellampen en wandlampen.
– Meubels, waaronder bijzettafels, boomstamkruk, boomstam tafel op wielen.
– Tuinverlichting, waaronder onze solar buitenverlichting.

Houten wanddecoratie Zandvoort
Naast dat wij een online assortiment hebben, levert Indeco ook maatwerk. Ziet u bijvoorbeeld op de site een mooie boomstam hanglamp, maar deze heeft u liever wat langer of van een ander houtsoort? Geen probleem! Vele klanten gingen u al voor, gaat u de volgende in Zandvoort worden?

Heeft u een bepaald soort meubelstuk in u hoofd of speelt u al een tijdje in Zandvoort met de gedachte om een unieke spiegel of wandlamp als wanddecoratie op de muur te laten maken? Dan kan Indeco naar aanleiding van uw ideeën een persoonlijk ontwerp maken om zo het product te vervaardigen dat u zich in Zandvoort wenst. Hierdoor zijn wij meer dan zomaar een online meubelwinkel op internet!Houten wanddecoratie Zandvoort

Klantenservice?

Schroom niet, bel ons gerust als u meer wilt weten of graag een offerte wilt in Zandvoort! Kunt u ons niet bereiken of liever geen persoonlijk contact? Mailen kan ook of via het contact formulier op onze site. U ontvangt dan zo gauw mogelijk antwoord. Alle gegevens vindt u in onze online shop onder rubriek ‘contact’.

Indeco Design helpt u graag in Zandvoort verder met wanddecoratie hout of een andere unieke blikvanger!

X
Indeco Design
0

Your Cart