Houten wanddecoratie Zaandam

Geen gewone artikelen, maar unieke!

Op zoek in Zaandam naar originelen houten wanddecoratie die niet iedereen in huis heeft? Dan kunt u bij ons terecht. U vindt bij Indeco Design geen ‘massa’ woonartikelen die iedereen al heeft, maar unieke, originele stukken.

Wij bedenken en maken al onze woonproducten helemaal zelf. Ieder meubelstuk dat wij produceren, ook indien u een woonartikel uit onze standaard collectie in Zaandam besteld via onze webwinkel, is origineel. Natuurproducten, gemaakt van hout zetten uit, krimpen en scheuren. Door de vormen en het authentieke karakter van het hout, is ieder item hierdoor uniek.

houten wanddecoratie Zaandam

Veel tevreden klanten

Wij van Indeco Design hebben klanttevredenheid bovenaan staan. Wij besteden om die reden heel veel aandacht aan duurzaamheid, ontwerp, afwerking en kwaliteit. Als u als klant zeer tevreden bent met de aankoop van ons designstuk, dan is onze missie zeer geslaagd. Bestelt u in Zaandam bijvoorbeeld houten wanddecoratie online in onze meubelwinkel, dan zult u merken dat elk product net even iets anders is door de organische vorm van het hout.

houten wanddecoratie Zaandam

Vindt u in onze collectie niet de woondecoratie die u zoekt? Hebt u zelf een eigen idee? Indeco Design staat voor u klaar in Zaandam. In een individueel gesprek, bespreken wij graag uw wensen, de mogelijkheden en gaan aan de hand daarvan aan de slag.

De overwegingen waarom u in Zaandam voor ons zou kiezen:

Voor woonmeubelen en houten wanddecoratie kunt u iedere willekeurige meubelwinkel in Zaandam binnengaan. Hier vindt u echter meestal woonartikelen die in heel veel woonkamers te vinden zijn. Dit is niet zo bij Indeco Design. Wij maken geen massa producten en ontwerpen zelf. Het verschil zit vaak in de kleine details! Bij ons treft u onder andere:

– Houten wanddecoratie, o.a. sieradenhouders, spiegels en kapstokken.
– Woonaccessoires, van theelichthouders tot boombakken
– Verlichting voor in en rond uw woning: hanglampen, vloerlampen, tafellampen en tuinlampen.
– Meubels, o.a tv-meubel, houten krukjes, poefen en houten bijzettafels
Houten wanddecoratie Zaandam
Heeft u belangstelling voor één van de woonaccessoires uit onze ruime collectie en wenst u die graag online in Zaandam aan te schaffen? Neem dan snel een kijkje en zoek een  uniek item uit dat niemand anders heeft! Bij Indeco Design ondervindt je het gemak van online bestellen met een vlotte levering. Online winkelen  en woonartikelen kopen was nog nooit zo gemakkelijk, eenvoudig, betaalbaar en veilig!

Wilt u meer informatie , neem contact met Indeco op!

U heeft interesse in één van onze woonartikelen en wilt u hier meer over te weten komen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Daarvoor kunt u het contactformulier gebruiken dat op onze online website te vinden is. Indeco Design streeft er naar om al uw vragen vandaag nog te beantwoorden. Op werkdagen kunt u van 9:00 tot 17:00 ons benaderen op tel.nr. 0591-785755 of een emailtje sturen naar info@indecodesign.nl.

Voor een unieke woonartikel in Zaandam, moet u bij Indeco Design zijn!

X
Indeco Design
0

Your Cart