Houten wanddecoratie Nieuwegein

Unieke houten wanddecoratie nodig?

Wilt u graag unieke meubels, woonaccessoires of houten wanddecoratie voor uw woning in Nieuwegein? Dan helpen wij u heel graag. Onze meubelwinkel biedt een grote collectie aan woonartikelen zoals o.a. (bijzet)tafels, spiegels, poefen, sieradenhouders, lampen en nog veel meer. Of u nou op zoek bent naar een prachtige boomstam hanglamp of een houten kapstok, bij Indeco vindt u het juiste artikel.
Houten wanddecoratie Nieuwegein

Vindt u niet hetgeen waar u naar zoekt, wenst u een eigen maat of heeft u een eigen voorstelling, bij ons is veel mogelijk. Want naast dat wij een vast aanbod hebben, kunnen wij ook maatwerk aanbieden. Indeco Design heeft door de jaren heen al veel tevreden klanten mogen helpen, wordt u onze volgende klant?
Houten wanddecoratie Nieuwegein

Kies voor kwaliteit

Bij Indeco Design staat u als klant centraal. Wij werken met allerlei houtsoorten, waardoor de mogelijkheden groot zijn. Doordat wij het hout zelf uitzoeken wordt de hoogwaardige kwaliteit niet uit het oog verloren. Of u ons nou inschakelt in Nieuwegein voor het ontwerpen van een uniek meubelstuk of het online bestellen van bijvoorbeeld een teakhouten tafellamp, wij bieden uitstekende kwaliteit. Zo biedt onze lampenwinkel naast de standaard lampen in onze collectie, ook de mogelijkheid om verlichting naar eigen inzicht te laten maken, zie bijvoorbeeld onze boomstam lampen. Daardoor kunnen wij u in Nieuwegein vele mogelijkheden aanbieden om zo het juiste product, dat persoonlijk is en bij uw interieur past, te kunnen leveren.
Houten wanddecoratie Nieuwegein
Indeco Design maakt dus naast de vaste collectie, artikelen op maat en vervaardigen aparte items voor klanten met eigen ideeën. Wij maken dit ook voor Nieuwegein mogelijk!

Een paar redenen, waarom Indeco Design?

Om onze klanten in Nieuwegein het beste van dienst te kunnen zijn, doen wij graag net dat kleine beetje extra. Bij ons treft u niet alleen originele woonaccessoires, houten wanddecoratie, verlichting of meubels aan, maar profiteert tevens ook van vele andere voordelen. Onder meer:

– Van de keuze voor het materiaal tot het gerede product, wij verzorgen het hele proces en hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit waarborgen.
– Maatwerk en mogelijkheden voor eigen ideeën/ persoonlijke wensen.
– Passie, creatief en inspirerend.
– Korte communicatielijnen, persoonlijke service en tevredenheid is bij ons vanzelfsprekend.
– Unieke, originele en duurzame producten, geen fabrieksmatige!
– Onze woonproducten kunt u makkelijk aanschaffen in onze internetwinkel.

Wij bieden u in Nieuwegein karaktervolle meubelen en andere unieke woonaccessoires aan die andere aanbieders niet hebben. Of het nu gaat om tuinverlichting of spiegels, bij ons bent u op de juiste plaats. Wilt u hier graag meer over weten, neem dan contact met ons op of bekijk onze webshop.

Wat kunnen wij voor u doen in Nieuwegein?

Als u meer info wilt over Indeco Design of wat we voor u kunnen doen in Nieuwegein? Aarzel niet en mail of bel Indeco! U kunt daarvoor het online contactformulier invullen, die te vinden is op de contact pagina van de website. Via de mail; info@indecodesign.nl is ook mogelijk. Per telefoon zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0591-785755.

U heeft nu het juiste adres in Nieuwegein gevonden, die uw persoonlijk wensen kan omzetten tot een uniek product. U het idee, wij de ervaring!

X
Indeco Design
0

Your Cart