Houten wanddecoratie Capelle aan den IJssel

Niet zo’n standaardcollectie!

Wilt u unieke houten wanddecoratie, woonaccessoires of houten meubels in uw woonhuis? Niet wat anderen ook al hebben in Capelle aan den IJssel of het gros van Nederland. Bij Indeco Design bent u op de juiste plek. Wij produceren karaktervolle stukken, die je niet snel in een willekeurige meubelzaak of lampenwinkel in Capelle aan den IJssel tegenkomt. Het natuurlijke karakter van hout, de structuren en de vormen, zorgen voor aparte producten waar maar één van bestaat. Door het eigen ontwerp wordt het origineel en geen fabrieksmatig artikel.
Capelle aan den IJssel

Wij doen dat beetje extra

Als u ons inschakelt in Capelle aan den IJssel, dan ontvangt u producten van hoogwaardige kwaliteit. Indeco besteedt veel aandacht aan ontwerp, duurzaamheid, afwerking en kwaliteit. Dat is niet uitsluitend van toepassing op de klantgerichte werkwijze, maar betreft verschillende aspecten in ons bedrijf. Indeco Design zoekt zelf het hout uit en maakt het item tot eindproduct. Als wij zelf niet tevreden zijn met het eindresultaat, gaan we door totdat het wel zo is. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en gegarandeerd.
Capelle aan den IJssel
Bent u op zoek in Capelle aan den IJssel, naar mogelijkheden om (klein)meubels of woonaccessoires op maat te laten maken of een eigen idee te willen realiseren? Zoek maar niet verder, wij hebben vele mogelijkheden en de ervaring. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag door wat uw inzichten zijn en gaan naar aanleiding daarvan aan het werk.

Indeco is daarom meer dan een meubelwinkel online, want wij verkopen namelijk niet uitsluitend woonartikelen, wij ontwerpen en maken alle items dus zelf, alles is in eigen beheer.

U kunt in Capelle aan den IJssel bij ons terecht voor:

Om de cliënten in Capelle aan den IJssel het beste te kunnen helpen, doet Indeco Design graag net dat beetje extra . De keuze en voordelen waarom u voor ons zou kiezen zijn:

– Omdat wij met diverse soorten hout werken, zijn de mogelijkheden groot.
– Het gehele productieproces, van ontwerp tot eindproduct is in eigen hand.
– Hoge service graad.
– Wij bieden een breed aanbod aan woonaccessoires, wanddecoratie en (klein)meubelen.
– Onze items zijn eenvoudig online te bestellen en worden thuis bezorgd.
– U vindt bij ons alleen kwaliteitsproducten die origineel en uniek zijn, tegen een betaalbare prijs.
– Naast onze vaste collectie kunnen wij ook naar uw eigen inzichten items maken of maatwerk leveren in Capelle aan den IJssel.

Of u nou zoekt naar houten kapstokken , houten spiegels of een boomstam hanglamp in Capelle aan den IJssel, bij Indeco Design vindt u de mooiste items.

Capelle aan den IJssel
Bent u geïnteresseerd in ons gehele assortiment? Ga dan snel naar onze webshop, die u op www.indecodesign.nl kunt bekijken.

Heeft u nog vragen of extra informatie nodig?

U wilt toch liever telefonisch contact? Te bereiken op 0591-785755. Ook kunt u een bericht naar info@indecodesign.nl mailen of via de website het contactformulier invullen. Uw vraag proberen wij dan zo vlug mogelijk te beantwoorden.

Wij zijn hét adres in Capelle aan den IJssel, wanneer u op zoek bent naar unieke, aparte houten wanddecoratie of andere mooie meubelstukken. Maak van uw huis uw thuis!

X
Indeco Design
0

Your Cart