Houten wanddecoratie Baarn

Houten wanddecoratie kopen?

U wilt in Baarn iets met die kale muur, maar wat en hoe? Er zijn zo veel opties, maar het moet wel iets moois zijn en het liefst een beetje origineel. Bent u in Baarn ook zo’n liefhebber van de landelijke stijl? Laat u dan inspireren door Indeco Design! Met onze wanddecoratie hout, kunt u in Baarn een uniek effect realiseren. Een prachtige houten kapstok met led-verlichting , een geweldige wandlamp van wortelhout, een aparte houten spiegel in uw gang of een originele sieradenhouder naast uw make-up dressoir, het kan allemaal met onze houten wanddecoraties.

Houten wanddecoratie Baarn

Wanddecoratie ideeën

De muren zijn vaak bepalend voor de uitstraling. In wit zorgen ze voor een ruimtelijk effect, terwijl kleur juist meer sfeer geeft. De combinatie van kleur en mooie wanddecoratie zorgt voor de uiteindelijke sfeer en gezelligheid. Niet alleen voor de woonkamer hebben wij wanddecoratie ideeën , maar denk bijvoorbeeld ook aan uw slaapkamer of hal. Maak een statement met wat u op de muur hangt en elke ruimte wordt hierdoor leuker en sfeervoller. Experimenteer in Baarn en ontdek wat voor extra sfeer u krijgt met onze producten!

Houten wanddecoratie Baarn

Wanddecoraties in combinatie met woonaccessoires en houten meubels

Alleen één wanddecoratie is soms niet voldoende om meer sfeer of een landelijke woonstijl te creëren. Met woondecoratiewoonaccessoires of houten meubelstukken in dezelfde stijl krijgt u eenheid, warmte en rust. De ruimte wordt door het karakter van het hout levendig. Daarom vindt u bij ons de leukste woonaccessoires online, unieke meubels online en aparte lampen online.

Houten wanddecoratie Baarn

Over Indeco Design en maatwerk

Onze expertise is het ontwerpen en maken van houten meubels, woonaccessoires en wanddecoraties in landelijke stijl. Alles verzorgen wij zelf. Van ontwerp, materiaal tot eindproduct. Daardoor kan Indeco u in Baarn de hoogwaardige kwaliteit waarborgen die u van ons als specialist mag verwachten.

Wij werken met vele diverse houtsoorten, vaak afkomstig uit de Nederlandse bossen of elders in Europa. Door onze jarenlange ervaring, onze passie en vakmanschap, kunnen wij woonproducten maken die geheel uniek of heel persoonlijk zijn. Dat is niet uitsluitend zo voor het werk op maat dat wij afleveren, maar tevens ook voor alle producten uit onze webshop.

Heeft u een eigen idee, Indeco staat klaar voor u in Baarn. Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen wij graag door wat uw wensen zijn en gaan op basis daarvan het product maken. Daarom zijn wij meer dan alleen een online meubelwinkel!

Houten wanddecoratie Baarn

Wand- en woondecoratie in Baarn online kopen?

Heeft u inspiratie opgedaan in onze online meubelwinkel? Ga dan in Baarn lekker aan de slag met uw opgedane ideeën. Heeft u een keuze gemaakt en wilt dit graag bestellen? De webshop is eenvoudig en duidelijk opgezet zodat u altijd het overzicht houdt. De producten staan allemaal duidelijk op foto, waar u ook op kunt inzoomen. Dus geen verrassingen als de bestelling in Baarn wordt afgeleverd. Online bestellen bij Indeco Design kent vele voordelen. U heeft direct keuze uit de collectie, een hele goede service en snelle verzending. Online winkelen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten of mogelijkheden voor maatwerk? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Voor vragen kunt u natuurlijk ook ons bellen op het nummer (0591) 785755.

Naar welk type houten wanddecoratie of accessoire u ook in Baarn zoekt, bij Indeco Design bent u hiervoor op de juiste plek.

X
Indeco Design
0

Your Cart