Houten plantenbakken

Houten plantenbakken voor binnenshuis

Houten plantenbakken zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Bent u op zoek naar een originele design plantenbak voor binnen? Kies dan voor houten plantenbakken van Indeco Design. Hier vindt je een vaste collectie unieke planten-, bloem-, boombakken, of hoe u ze maar wilt benoemen.

Indeco heeft er hard aan gewerkt om een unieke collectie aan houten plantenbakken online te kunnen aanbieden. Wij hebben een aantal ontwerpen gemaakt, van landelijk tot modern.
Mooie houten plantenbakken laten je planten of bloemen nog beter uitkomen en werken sfeer verhogend. Vele aanbieders hebben bloembakken, boombakken voor buiten, maar binnenshuis is er maar weinig te vinden. Indeco Design heeft het wel!
Houten plantenbakken

De beste keuze!

Hoe breng je snel op een simpele manier, sfeer in en om uw huis? Natuurlijk met houten plantenbakken van Indeco design! Hiermee kun je de woonkamer, hal of terras net even dat stukje extra uitstraling en gezelligheid geven.
Houten plantenbakken

Online plantenbakken bestellen?

Ga je voor stoere houten plantenbakken die robuust, origineel en duurzaam zijn? Een goede reden om op de site van Indeco Design rond te kijken. Geen van onze houten plantenbakken zijn hetzelfde. Vanwege de afmetingen zijn onze boombakken ook ideaal geschikt voor kleine bomen.
Je hebt keuze uit een assortiment van hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Bestel nu één van onze decoratieve plantenbakken en haal hiermee een uniek meubelstuk in huis. Selecteer eenvoudig één van onze houten plantenbakken in onze webwinkel. Reken af via iDEAL, overboeking of PayPal en wij zorgen dat uw bestelling z.s.m. op het aangegeven adres wordt afgeleverd. De bestelling kun je via track & trace volgen, de code hiervoor krijg u van ons door gemaild.

Dé specialist in houten woonartikelen

Sinds vele jaren is Indeco Design de expert in het ontwerpen van unieke interieur- en woonartikelen. Daarvoor gebruiken wij verschillende soorten hout uit Europa en het tropische regenwoud, waarbij de kwaliteit niet uit het oog verloren gaat. Dit kunnen wij garanderen omdat wij niet alleen de producten zelf produceren, maar ook het design en de materiaalkeuze voor eigen rekening nemen.

Het materiaal hout, waarmee wij werken, geeft een bijzondere uitstraling door zijn natuurlijke vorm en karakter. Dit is uniek omdat er maar één van is. Wilt u unieke meubels of woonaccessoires zoals bijvoorbeeld houten plantenbakken, bijzettafels, houten krukken, Indeco helpt u graag verder.

Onze woonaccessoires zijn gemakkelijk online aan te schaffen via onze webshop. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent, dan kunnen wij woonartikelen ook op maat maken en persoonlijke ideeën verwezenlijken. Tezamen bespreken wij graag wat Indeco voor u kan betekenen.

Profiteer van de voordelen!

Wij zijn meer dan een gewone online webwinkel. U profiteert bij Indeco Design van de volgende voordelen:

– Doordat wij met diverse soorten hout werken, zijn er vele mogelijkheden
– Wij leveren kwaliteit, duurzaamheid en zijn betaalbaar
– Het gehele productieproces is in eigen hand
– Maatwerk voor persoonlijke wensen of eigen ideeën
– Hoge graad van service
– Geen fabrieksmatige producten
– Creatief, natuurlijk en inspirerend
– Webwinkel, makkelijk en veilig online betalen

Stel ons vragen

Wilt u telefonisch contact? In dat geval kunt u natuurlijk bellen naar 0591-785755.  Ook kunt u het online contact formulier invullen die op de contact pagina van deze site te vinden is. Indeco streeft er naar om alle vragen vandaag nog te beantwoorden. Nog een andere optie is een email naar info@indecodesign.nl te zenden.

X
Indeco Design
0

Your Cart