Houten meubels

Onze houten meubels

Voor een ruime keuze aan houten meubels moet u bij Indeco Design zijn. U vindt in onze meubelzaak geen massaproducten. Elk product is uniek. Zelfs als u bij ons een houten woonartikel bestelt via onze webwinkel, dan krijgt u een product dat niemand anders in huis heeft. Dit komt door het materiaal (hout) waar wij mee werken. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het hout dat wij gebruiken voor onze woonartikelen wordt dan ook met zorg uitgekozen. Zo kunnen wij u kwaliteit garanderen.

Van tuintafels tot poefen

Bij ons kunt u terecht voor zowel een standaard aanbod aan houten woondecoratie, maar ook voor maatwerk zijn wij het juiste adres. Ieder van de producten die wij leveren, is uniek en zult u dan ook in geen andere Nederlands huiskamer tegenkomen. Ons assortiment aan meubels bestaat uit onder meer:

  • Tafels
  • Krukjes
  • Bijzettafels
  • Poefen
  • Tuinmeubels

Dit is maar een gedeelte van de woonartikelen die wij u kunnen leveren. Benieuwd geworden naar ons complete assortiment? Bezoek dan vlug onze webwinkel.

Houten meubels

Kies voor dé expert

Wij van Indeco Design hebben ons gespecialiseerd in karaktervolle houten meubels. Ons bedrijf werkt met verschillende houtsoorten uit zowel Europa als uit tropische regenwouden. Om de kwaliteit van onze houten woonartikelen te kunnen waarborgen, zoeken wij zelf het hout hiervoor uit. Daarnaast is ieder van onze meubels de enige in zijn soort, omdat wij met hout werken. Geen enkel stuk hout is hetzelfde en onze producten zijn dat dus ook niet. Ook proberen wij de prijs voor u zo laag mogelijk te houden. Onze meubels zijn daardoor niet alleen origineel en duurzaam, maar ook nog eens zeer betaalbaar.

Heeft u nog een vraag?

Wanneer u graag meer informatie wilt over onze houten producten, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze medewerkers. Vult u hiervoor het contactformulier op onze site in of stuur ons een mail via info@indecodesign.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een bericht van ons. Bellen kan ook naar nummer 0591-785755. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wanneer u wilt weten wat het kostenplaatje van onze meubels is, dan kunt u ook een offerte via onze site aanvragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Naar welke houten meubels bent u op zoek?

Onze populaire producten van dit moment zijn:

X
Indeco Design
0

Your Cart