Houten meubels Zeist

Verrassende woninginrichting!

Wilt u ook iets anders aan woonartikelen in uw woonhuis in Zeist, dan wat het gros van Nederland al heeft? Indeco Design kan u verder helpen. Bij ons vindt u niet alleen een ruim assortiment aan authentieke meubelstukken, unieke woonaccessoires. Of u nu op zoek bent naar een aparte tafellamp of een originele sta-tafel, bij ons zult u het vinden! Onze collectie bestaat niet uit seriematige producten, maar elk item is uniek.

Naast het feit dat wij een online aanbod hebben, kan Indeco ook maatwerk in Zeist leveren. Neem geheel vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u wat mogelijk is. Wij zijn daarom meer dan een standaard meubelwinkel in Zeist.

Dé specialist in houten woonproducten

Kwaliteit en service staat bij Indeco Design bovenaan. Wij maken niet uitsluitend bijzondere woonartikelen, maar onze producten worden ook door ons zelf bedacht. Zo zoeken wij zeer zorgvuldig de bijpassende houtsoort uit en hebben de complete productie in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij die kwaliteit garanderen waar wij voor staan. Ons streven is om optimale service te bieden zodat veel van onze ontwerpen bij de mensen in de woning komen te staan. Koopt u houten meubels online bij ons, dan zult u merken dat ieder item net iets anders is door de organische vormen en het karakter van het hout.

houten meubels Zeist

Ons aanbod in Zeist:

Wanneer u in Zeist zoekt naar woonartikelen, kunt u iedere gewenste lampen- of meubelwinkel binnenlopen. Indien u zoekt naar iets wat geen ander heeft, moet u bij Indeco Design zijn. Bij ons:
– treft u geen seriematig geproduceerde items aan.
– zijn onze items moderne en hebben een natuurlijke uitstraling.
– krijgt u hoogwaardige kwaliteit.
– bent u verzekerd van uitstekend vakmanschap.
– kunt u ook terecht voor maatwerk en eigen ideeën.
– staat u als klant centraal, persoonlijke service.
– vindt u een ruim online assortiment van woonaccessoires tot unieke tuinverlichting.
– kunt u eenvoudig en veilig online bestellen. Uw bestelling wordt al binnen enkele dagen thuis in Zeist bezorgd!

Benieuwd geworden wat wij online verkopen? Kom kijken in onze webshop en ontdek hoe leuk online winkelen is!

Een unieke tafel voor in uw tuin op maat gemaakt

Naast dat onze specialisten vakwerk leveren voor in uw huiskamer kunnen zij nog veel meer. Zij zijn er ook op gebrand om u te voorzien van de meest unieke houten meubels voor in uw tuin. Wij zien u al zitten op een leuke boomstamkruk. Uw buren zullen vaak op bezoek willen komen als zijn uw salontafel gezien hebben. Zo eentje hebben zij natuurlijk nog nooit gezien! Logisch, want van al onze producten bestaat er maar een enkel exemplaar. Wat een gezelligheid met die houten meubels op uw terras.

houten meubels zeist

houten meubels zeist

houten meubels zeist

Meer weten in Zeist, neem contact op!

U heeft een vraag en wil graag persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Bel gerust naar 0591-785755. Lukt dit even niet, kunt u ook online het contactformulier invullen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op alle vragen. Mailen naar info@indecodesign.nl is ook nog een optie.

Indeco Design is hét adres in Zeist als u op zoek bent naar een specialist in unieke, bijzondere woonaccessoires en houten meubels!

X
Indeco Design
0

Your Cart