Houten meubels Woerden

Geen seriematige fabrieksproducten!

Op zoek in Woerden naar woonartikelen die niet iedereen standaard in zijn huis heeft staan? Dan bent u bij Indeco Design op de juiste plek. U vindt bij ons niet alleen een ruim aanbod aan meubelen binnenshuis, maar wij bieden ook een ruim assortiment aan tuinmeubels.

Bijzondere woonartikelen van hoogwaardige kwaliteit, hoeven niet duur te zijn, neem gerust een kijkje in ons online assortiment, waar u in Woerden het bewijs ziet. Elk item dat wij maken is weer anders doordat wij werken met het natuurlijke materiaal hout. Elke boom is verschillend, hout krimpt, zet uit en scheurt waardoor ieder product dat wij leveren echt uniek is! Onze expertise is het bedenken en vervaardigen van houten meubelstukken waarvoor wij verschillende houtsoorten uit Europese en tropische regenwouden gebruiken.

Indeco Design biedt naast de online collectie, ook woonartikelen op maat aan voor persoonlijke wensen en ideeën. Heeft u andere afmetingen in gedachte, wij kunnen het realiseren. Dan bepraten wij graag samen tijdens een vrijblijvend gesprek onze mogelijkheden. Waarmee kan Indeco u van dienst zijn in Woerden?

houten meubels woerden

Indeco Design doet net dat beetje extra

Service en kwaliteit staat bij Indeco Design voorop. Het streven is dan ook om optimale service te bieden zodat veel van onze ontwerpen bij mensen in de woning komen te staan. Daarom wordt het hele productie proces door ons zelf verzorgd. Dit halen wij door goed vakmanschap, liefde voor het vak en te streven naar 100% tevreden cliënten.

U kunt in Woerden bij ons terecht:

Voor de aanschaf van houten meubels kunt u iedere gewenste woonwinkel in Woerden binnenstappen, maar dan doet u uw portemonnee tekort. Daar treft u echter ook meestal woonartikelen aan, die in heel veel Nederlandse huiskamers al staan. Dit is bij Indeco Design niet het geval. Onze producten zijn origineel, apart en uniek. Mede door het gebruik van de materiaalkeuze, het ontwerp, de uitvoering en onze passie, kunnen wij ons dit realiseren.

Indeco biedt u onder meer:
– Een uitgebreide collectie aan unieke houten meubels.
– Tuin- en terrasmeubels voor een unieke uitstraling.
– Wij leveren naast de standaard collectie ook maatwerk in Woerden.
– Omdat wij met verschillende soorten hout werken, zijn er vele mogelijkheden.
– Wij ontwerpen en produceren zelf, alles in eigen beheer.
– Kwaliteit, duurzaamheid en tijdloos.
– Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd geraakt in ons complete aanbod, bezoek dan snel onze webwinkel!

houten meubels woerden

Zwarte poef woerden

Poef woerden

Hoe kunnen we helpen in Woerden?

Wilt u extra informatie over mogelijkheden van eigen ontwerp, kleuren, materialen, afwerkingen formaten? Op een gemakkelijke manier kunt u het hiervoor bestemde contactformulier invullen, deze is te vinden op de website. Dat is helemaal vrijblijvend en krijgt gauw antwoord op al uw vragen. Per telefoon is Indeco bereikbaar op weekdagen van 09.00 tot 17.00 uur op nummer 0591-785755.

Voor unieke woonartikelen of maatwerk in Woerden moet u bij Indeco Design zijn! Wij verzorgen de meest unieke houten meubels bij u in Woerden.

X
Indeco Design
0

Your Cart