Houten meubels Wassenaar

Onze meubelstukken passen bij iedere stijl!

U wilt in Wassenaar een bijzonder duurzaam meubelstuk in landelijke stijl? Dan kunt u bij ons zeker slagen. Wij zijn namelijk dé specialist in het maken en ontwerpen van houten meubels. Het natuurlijke materiaal hout waarmee wij werken, is niet trendgevoelig en dus erg tijdloos. Daardoor vallen al onze meubelstukken goed te combineren met andere diverse uiteenlopende stijlen. Mooi massief hout heeft een heel uniek karakter. Dit komt omdat geen enkele boom namelijk hetzelfde is. Niet alleen de vorm maar ook de keuze van de gebruikte houtsoorten, met elk hun eigen kenmerken, geven het item zijn uiteindelijk allure. Het maakt de ruimte levendig en geeft meteen een goede sfeer waar u lekker in Wassenaar van kunt genieten. Interesse gewekt? In onze online meubelwinkel maakt u heel makkelijk een keuze uit ons ruime aanbod. Bezoekt u onze webshop en ontdek zelf hoe fijn en eenvoudig online winkelen is.

Houten meubels Wassenaar

Al onze woonartikelen zijn duurzaam

De meeste soorten hout zijn erg stevig en daardoor zeer geschikt om te bewerken en er prachtige meubels van te maken. Door massief, kwalitatief goed hout te gebruiken ziet het robuust uit en maakt het item erg stabiel. Daarom zoeken wij zelf het hout uit en maken de keuze, welk stuk en waar wij dat precies voor willen gebruiken. De structuren van het hout geeft het item zijn eigen karakter. Mede daardoor en ons vakmanschap, is een lange levensduur gegarandeerd. Tijdloos en duurzaam!

Kwaliteit en service bij u in Wassenaar

Het assortiment wordt gekenmerkt door unieke ontwerpen, mooie materialen en een hoogwaardige kwaliteit. Een groot deel van onze collectie is uniek en vele producten zijn nergens anders te verkrijgen. Dit komt doordat het onze eigen ontwerpen zijn. Naast het aanbod en maatwerk garanderen wij een perfecte service.  Bij Indeco Design is de klant koning en wij staan altijd voor u klaar, zowel voor, tijdens als na uw aankoop. Vindt u net niet datgene waar u naar op zoek bent op de site, wilt u liever een andere maat of een eigen idee realiseren? Naast de online webshop is maatwerk voor ons dagelijkse kost. Een voorbeeld van maatwerk, is de een tv meubel met ingebouwde LED verlichting. Volledig naar uw wens kunnen wij deze op maat en naar wens gemaakt. Misschien iets voor u in Wassenaar?

Houten meubels Wassenaar

Landelijke meubels bestelt u eenvoudig bij indecodesign.nl

Geen lang rij voor de kassa bij een grote meubelwinkel, om vervolgens alles in uw auto of aanhanger te stoppen dat vaak niet goed past. Bij Indeco Design kunt u rustig in huis op de bank blijven zitten en alles wordt netjes thuis bezorgd. U kunt 24 uur per dag bij ons terecht op onze site. Zelf op zon- en feestdagen. Shop dus snel en eenvoudig uw favoriete producten bij elkaar en maak uw interieur sfeervoller. Wij staan voor u klaar in Wassenaar, indecodesign.nl

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen? Vul hiervoor eenvoudig het online contactformulier in op de contactpagina. Wij zorgen ervoor dat uw vraag binnen 24 uur beantwoord is. Nog een optie, een e-mail te sturen naar info@indecodesign.nl of te bellen naar 0591-785755. Wij leveren graag uw houten meubels in Wassenaar.

Wat kunnen wij voor u doen in Wassenaar?

X
Indeco Design
0

Your Cart