Houten meubels Utrecht

Unieke houten meubels van hoge kwaliteit

Als u op bezoek bent bij vrienden of familie, zie je vaak dezelfde meubels. Wilt u net even iets anders in uw woning in Utrecht dan wat het gros van Nederland heeft, bent u bij Indeco Design aan het juiste adres. Wij maken unieke houten meubels die je niet in een willekeurige meubelzaak of in Utrecht kunt kopen. Neem bijvoorbeeld onze boomstam salontafel. Deze past in vele interieurs van modern tot eigentijdse wooninrichtingen. Het is een blikvanger in elke woonkamer. Op maat en naar wens wordt dit geleverd.

Het prachtige natuurproduct hout in uw woonkamer

Onze passie en ideeën voor het ontwerpen en maken van bijzondere houten meubels groeien met de dag. Het werken met het natuurlijke materiaal ‘hout’ geeft ons een bron van inspiratie. De organische vormen van het hout, de rustieke uitstraling blijft fascineren. Door onze stijl te combineren met uw wensen, krijgt u een uniek product met een persoonlijke touch. U haalt dan echt iets in huis wat niemand anders in Utrecht heeft en dat geen seriematig fabriekswerk is.

houten meubels utrecht

houten meubels utrecht

Wij maken uw houten meubels op maat

Indeco Design besteed veel aandacht aan ontwerp, duurzaamheid, afwerking en kwaliteit. Tevredenheid speelt daarbij een belangrijke rol. Dit geldt zowel voor de producten als voor onze klanten. Voor ons is het een passie, een liefde voor het vak en vinden het geweldig als er een mooi ontwerp bij de mensen thuis staat. Dat deze met de aanschaf blij verrast en trots op het eindresultaat is. Dit is één van de voornaamste redenen waarom wij dit doen. Op onze website bieden wij een assortiment van (klein)meubels aan die u direct en makkelijk kunt bestellen. Vindt u niet dat wat u zoekt, wilt u een meubel met specifieke maten, een andere stijl, of wilt u uw eigen idee realiseren, Indeco Design maakt dit in Utrecht mogelijk.

Nieuwsgierig geworden?

Als u interesse heeft of geïnspireerd geraakt bent naar het werk van Indeco Design, kan u online een kijkje nemen naar het vele moois in onze webshop. Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch 0591-785755 en/of via e-mail info@indecodesign.nl. Ook bieden wij de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen, die u kunt vinden op onze site. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor bijzondere, aparte items in Utrecht, moet u bij Indeco Design zijn. Want deze robuuste houten meubels zijn alleen bij ons verkrijgbaar zijn!

X
Indeco Design
0

Your Cart