Houten meubels Tilburg

Indecodesign.nl maakt van u droom in Tilburg werkelijkheid

Thuis komen in Tilburg wilt u ervaren als tot rust komen in een warme, natuurlijke omgeving. Een omgeving met een stijlvol doch natuurlijk interieur, dat voor een deel ook door uw creativiteit tot stand is gekomen. Meubels ontworpen van hout en gemaakt met de hand. Zou dat mogelijk zijn? Ja, dat is mogelijk! Indecodesign.nl maakt aan de hand van uw voorstellingen u droom interieur van echt hout. Wij laten ons leiden door uw fantasieën en onze eigen ervaring. Samen met u maken wij stijlvolle meubels met passie en maatwerk. Kijk op de webshop Indeco Design voor inspiratie en maak van uw droom in Tilburg werkelijkheid.

Houten krukje tilburg

Boomstam krukje Tilburg

Ecologische meubelen

Door het hectische buitenleven geven mensen meer waarde aan hun rust in huis. Dit doen ze door hun huis om te toveren in een natuurlijk, maar stijlvol interieur. Naast een rustige plek waarderen mensen de steeds schaarser wordende natuur tegenwoordig meer. Consumenten denken steeds meer na over de invloed van de producten die zij aanschaffen op de natuur. Het ecologisch inzicht krijgt hierdoor meer voet aan de grond. Gescheiden afval, de bioshop, gerecyclede producten maar ook meubels vervaardigd van natuurlijk materiaal krijgt steeds meer aandacht.

Duurzaam hout

Meubels van hout zijn lang een ondergewaardeerd element geweest in de meubelwereld. Consumenten vonden het maar ingewikkeld om houten meubels aan te schaffen. Hun bewerking en onderhoud zouden complex zijn, over stevigheid maar niet te spreken. Het tegendeel is waar, hout bewerken en meubels mee produceren is veel makkelijker en een natuurvriendelijker proces dan met andere materialen. De duurzaamheid is eeuwig. Omdat goed bewerkt hout heel lang mee gaat en daarna goed recyclebaar is. Bovendien zijn onze meubels geen resultaat van massaproductie. Het zijn stuk voor stuk handgemaakte objecten door vakmensen gemaakt, die liefde hebben voor hun werk en de natuur.

Stijlvol interieur en exterieur

Bij Indecodesign.nl vindt u houten meubels voor huis en tuin. Naast de maatwerk meubelen vindt u in het assortiment ook kleine meubelen van echt hout en mooie bijzettafels. Onze maatwerk houten meubels kunnen ook in Tilburg geleverd worden.

Ook onze terrasmeubelen worden met met de hand gemaakt en hebben een authentiek robuuste uitstraling. Onze houten meubels zijn niet trendgevoelig en passen daarom erg goed bij verschillende stijlen. Geef ook uw tuin in Tilburg net dat beetje extra warmte en sfeer met onze originele meubels.

Vindt u iets aparts mooi of wilt u iets origineels in Tilburg, deel uw idee. Indecodesign.nl zal dit uitwerken en uiteindelijk omzetten in uw beeld van een mooie stijlvolle meubel. Een meubel van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt met passie en natuur! Breng de natuur uw huis in met Indeco Design.

houten meubels Tilburg

Zwarte poef Tilburg

Houten meubels Tilburg

U wilt graag meer in Tilburg over onze items weten?

Schroom niet en mail naar info@indecodesign.nl of bel ons via nummer 0591-785755. U kunt ook online het contactformulier invullen, dat te vinden is op onze site van de webshop. We gaan dan met uw vragen aan het werk en sturen zo snel mogelijk antwoord.

Met welke houten meubels kan Indeco Design u gelukkig maken?

X
Indeco Design
0

Your Cart