Houten meubels Schoonhoven

stoere massieve houten meubels in Schoonhoven

Wij maken stoere, massieve houten meubels die allemaal uniek zijn. Het wordt gemaakt uit diverse soorten boomstammen, van eiken tot acacia, van populier tot ceder. Wat u ook maar wilt in Schoonhoven houten meubels van hoogste kwaliteit. Diverse lampen, bijzettafels, salontafels, tv-meubels met eventueel ingebouwde led-verlichting. Of misschien ben u wel geinteresseerd in een uniek schoenenrek.

houten meubels schoonhoven

houten meubels schoonhoven

houten meubels schoonhoven

Indeco Design voor landelijke en moderne interieurs

Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap, uniekheid en goede service. Als klant staat u centraal. Indeco doet er alles aan om u het product van uw wens te leveren. Tevredenheid zorgt ervoor dat veel van onze producten bij de mensen thuis staan en wij een bijdrage kunnen leveren aan het woongenot van onze klanten. Daar gaat het ons om.

Onze collectie is voor de liefhebber van landelijke en robuuste interieurs uit het hart gegrepen. Toch valt het op dat juist mensen met moderne interieurs steeds vaker voor een puur natuurlijk meubelstuk kiezen. In een strak interieur zorgt dit namelijk voor een prachtig contrast. De natuurlijke uitstraling oogt speels en is bijna kunstzinnig te noemen. Het geeft rust en brengt een sfeer van warmte aan. Probeer het in Schoonhoven maar eens een keer uit met bijvoorbeeld een prachtige boomstam kruk.

houten meubels schoonhoven

houten meubels schoonhoven

Boomstam tafel op wielen en op maat gemaakt

Indeco Design maakt verschillende modellen bijzettafels met zwenkwielen. U kunt erop zetten wat u wilt. Een stijlvolle lamp, een grote vaas of te gebruiken als salontafel. Tegenwoordig is de trend, dat mensen overgaan op lage meubels zodat deze bijzettafels perfect zullen passen. Wanneer u een model tafel mooi vindt, maar u twijfelt over de maat. Niet getreurd, want wij maken onze tafels ook voor u op maat. Laat on weten wat u in gedachten heeft en wij kunnen samen met u het houten meubel maken waar u altijd al over heeft gedroomd.

Liever persoonlijk contact?

Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Telefonisch is Indeco te bereiken op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.00 uur op tel. 0591-785755. Lukt het even niet, op onze website kun je eenvoudig een contactformulier invullen. Mailen kan ook naar info@indecodesign.nl

Wij hebben al veel klanten van dienst kunnen zijn in de loop der jaren. Maken wij de volgende houten meubels voor u in Schoonhoven?

X
Indeco Design
0

Your Cart