Houten meubels Schiedam

Handgemaakte karaktervolle houten meubels

Bent u op zoek naar unieke, karaktervolle houten meubels voor in en rond uw huis in Schiedam? Iets dat niemand anders heeft? Dan krijgt u dat bij Indeco. Onze online meubelwinkel biedt u een grote collectie aan houten meubels.

Naast het feit dat wij een vast assortiment hebben, kan Indeco Design ook maatwerk in Schiedam leveren. Door onze ruime ervaring en passie te combineren met uw eigen ideeën, ontstaat er een product dat geheel persoonlijk, duurzaam en tijdloos is. Voor Indeco Design is het geen probleem om deze producten te verwezenlijken omdat wij alle kennis en middelen in huis hebben.

Houten meubels Schiedam

Houten meubels op maat in Schiedam

Bent u in Schiedam op zoek naar een mooie bijzondere kast, boomstam kruk of andere maatwerk meubels? Indeco Design kan veel voor u op maat maken. Wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte oplossing! Elk meubelstuk wordt door ons één keer gemaakt en helemaal naar uw wensen afgestemd. Zo weet u zeker dat u altijd in het bezit bent van iets origineels. Bent u benieuwd welke houten meubels Indeco al geleverd heeft? Neem dan een kijkje in onze galerij.

Alle meubels van ons zijn niet alleen bijzonder en duurzaam, maar ook zeer betaalbaar. Daarom is Indeco Design meer dan alleen een meubelwinkel voor Schiedam!

Indeco Design heeft de ervaring in huis

Voor meubels kunt u iedere gewenste meubelzaak in Schiedam binnenstappen. Echter, voor mooie blikvangers en bijzondere landelijke stukken moet u echter bij ons zijn. U kunt bij Indeco terecht voor al uw ideeen wat betreft houten meubels. Onze specialisten kunnen samen met u in gesprek over wat de mogelijkheden zijn en werken er graag aan om uw droom te verwezenlijken.

Vele mogelijkheden en combinaties mogelijk doordat wij met allerlei houtsoorten werken. Indeco Design heeft vele jaren ervaring en kennis in huis.

Bezoek onze webwinkel en laat u inspireren van de vele mooi items die wij aanbieden. Een andere maat nodig of iets anders willen laten maken? Vul gerust ons contactformulier in en wij nemen dan zo gauw mogelijk contact op.

houten meubels schiedam

houten meubels schiedam

houten meubels schiedam

Ook in Schiedam houten tuinmeubels

Naast dat Indeco Design een ruim assortiment heeft aan houten meubels voor in uw huiskamer hebben wij ook allerlei meubels voor rondom uw huis. Denk hierbij aan een leuke houten boomstam krukken of bijzettafels om in de zomer uw drankje op te kunnen zetten. Ook wanneer u een meubel in ons assortiment ziet maar twijfelt of het wel in de juiste afmetingen is, onze specialisten gaan graag met u in gesprek over wat u precies voor ogen heeft zodat zij voor u aan de slag kunnen gaan. Als u aan houten meubels denkt voor in uw tuin: denk dan aan Indeco Design!

Liever persoonlijk contact?

Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Telefonisch is Indeco te bereiken op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.00 uur op tel. 0591-785755. Lukt het even niet, kan mailen ook onder; info@indecodesign.nl

Bestel of maak uw houten droom meubels in Schiedam.

X
Indeco Design
0

Your Cart