Houten meubels Sassenheim

Boomstam bijzettafel; hoe ouder hoe mooier

Bent u in Sassenheim op zoek naar een unieke boomstam bijzettafel? Die hebben we in verschillende houtsoorten en maten in het assortiment bij Indeco Design opgenomen. Een fraaie bijzettafel die gemaakt is van een volledig natuurlijke boomstam. Ieder exemplaar is uniek en u heeft dus nooit precies hetzelfde als iemand anders. Wilt u weten of een boomstam tafel ook bij u in Sassenheim in het interieur past? Het antwoord is ja. Hout kun je namelijk heel goed mixen met vele diverse stijlen. Doordat wij verschillende afmetingen hebben, diverse houtsoorten, zit er altijd wel ééntje bij tussen die heel goed kan. Onze producten zijn massief en van hoge kwaliteit. Er zitten vier stevige zwenkwielen onder. Om ervoor te zorgen dat de bijzettafel niet ongewenst door de kamer rolt, zit er op één van de wielen een rem. Zo heeft u in Sassenheim met onze bijzettafel altijd de stabiliteit die u wilt. Door de tijd en het karakter van het hout zal de tafel alleen maar (nog) mooier worden.

houten meubels sassenheim

Houten meubels sassenheim

Het gebruik van onze meubels en woonaccessoires in de praktijk

Bij Indeco Design luisteren we altijd goed naar de feedback van onze klanten. Dat helpt ons om onze producten iedere keer nog beter te kunnen maken. Om bijvoorbeeld terug te komen op de boomstam tafel op wielen. Deze wordt vaak gebruikt als een handige buikschuiver. Net even die tijdelijke extra ruimte om drankjes en snacks op de zetten. Een blikvanger in het interieur door de stoere en natuurlijke uitstraling. Daar worden eigenlijk al onze producten op geselecteerd en aangeschaft. Dit product wordt echter ook als vaste salontafel gebruikt. Vaak zien we dat terug in combinatie met kussens en laag meubilair. De hoogte van de tafel is dan een uitkomst. Een idee voor u in Sassenheim?

Omdat wij onze houten meubels zelf maken kunnen wij er zorg voor dragen dat de kwaliteit erg hoog blijft. Wij houden namelijk van robuuste, landelijk uitstralende houten meubels waar u nog lang plezier van kunt hebben in Sassenheim.

houten meubels sassenheim

houten meubels sassenheim

houten meubels sassenheim

 5 Kenmerken van onze unieke producten op een rijtje

1. Gemaakt van massief hout
2. Unieke producten waarvan er maar één is
3. Makkelijk te combineren met allerlei stijlen en materialen
4. Hoe ouder, hoe mooier
5. Brengt eenvoud, rust en warmte

Meer informatie nodig in Sassenheim, over onze producten en/of direct willen bestellen

U vindt een uiteenlopend assortiment aan uitstekende natuurlijke producten als houten meubels in onze webshop. Daarnaast kunt u maatwerk uit laten voeren. Wij zorgen dan dat uw wensen met natuurlijke materialen worden gerealiseerd. Bent u in Sassenheim direct enthousiast over één van onze producten en wilt deze direct bestellen of beter bekijken? Ga dan naar de bestel- en informatiepagina in onze unieke webshop. Houd het aanbod in onze meubelwinkel ook goed in de gaten. We komen namelijk regelmatig met nieuwe producten.

Wilt u graag meer over onze producten weten?  Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Het contactformulier op onze website kunt u hiervoor invullen. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@indecodesign.nl of bel naar 0591-785755 voor uw houten meubels in Sassenheim.

X
Indeco Design
0

Your Cart