Houten meubels Rotterdam

Zoekt u aparte items voor woninginrichting?

Wilt u graag eyecatchers in uw huis in Rotterdam, zoals een unieke houten bijzettafel of tv meubel met LED verlichting? Dan kunnen wij u helpen.

U vind bij ons een ruim aanbod aan unieke meubelen. Omdat onze producten van hout gemaakt worden, heeft ieder product zijn eigen vorm, waardoor het origineel wordt. Elk stuk dat wij leveren is apart en daardoor treft u bij Indeco Design dan ook uitsluitend houten meubelen die u nergens in Nederland zult vinden. Bekijk snel onze webshop en laat u inspireren.

Ook kunnen wij een design stuk speciaal voor u in Rotterdam maken. Indeco Design bespreekt graag wat uw ideeën zijn en naar aanleiding daarvan gaan wij voor u het item realiseren.

houten meubels rotterdam

Kies voor dé expert in Rotterdam

Sinds jaar en dag is Indeco Design de expert in het maken van bijzondere meubelstukken voor in en rond uw huis. Onze specialisatie is het bedenken en vervaardigen van natuurlijke woonartikelen waarvoor wij verschillende houtsoorten uit Europese en tropische regenwouden gebruiken. Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit, ontwerp, duurzaamheid en afwerking.

houten meubels Rotterdam

Het gehele productie proces wordt door onze meubelwinkel zelf gedaan. Zo kan Indeco Design de kwaliteit van al onze producten garanderen en u de service bieden die u van ons bedrijf verwacht. Indeco Design maakt naast de standaard collectie, maatwerk en aparte designstukken voor klanten met eigen wensen. Ook voor Rotterdam is dit mogelijk!

Indeco maakt houten meubels op maat

Voor standaard woonmeubelen kunt u ieder willekeurige meubelwinkel in Rotterdam binnengaan. Dit vindt u bij Indeco Design niet! Geen massa of fabrieksmatige producten, maar originele items die handgemaakt zijn en uniek. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Neem dan contact op. We kunnen samen in overleg hoe we uw idee kunnen verwezenlijken.

Indeco Design biedt u onder meer bijzettafels, krukken en poefen.

Eventuele vragen of extra informatie nodig?

Als u graag extra informatie wilt over hetgeen Indeco Design voor u kan betekenen in Rotterdam. Kunt u op een gemakkelijke wijze het daarvoor bestemde contactformulier invullen die u kunt vinden op de site. U ontvangt dan zo snel mogelijk een berichtje van Indeco Design. Tevens kunt u een bericht sturen op email adres info@indecodesign.nl of telefoneren naar 0591-785755.

Naar welke houten meubels u in Rotterdam ook zoekt, Indeco Design biedt uitkomst.

X
Indeco Design
0

Your Cart