Houten meubels Roosendaal

Design met natuurlijke materialen in Roosendaal

Indeco Design is een unieke meubelwinkel voor Roosendaal, die design meubelen van natuurlijke materialen maakt en verkoopt. Unieke ontwerpen geven uw interieur in Roosendaal een nieuwe boost. De stoere en tegelijkertijd chique uitstraling die onze meubelen geven, zijn voor elk interieur geschikt. Alles wordt met de hand gemaakt en is daardoor eerlijk en betrouwbaar handwerk. De houten meubels die wij maken hebben karakter en u vindt nergens hetzelfde. Alles is uniek tot het kleinste detail.

Ook kunnen wij uw eigen ideeën omzetten tot de mooiste meubelstukken. U hebt dan altijd iets eigens die alleen u in Roosendaal heeft. Wij staan voor:

• Passie voor stijlvolle woonartikelen.
• Werken met verschillende houtsoorten, waardoor er vele mogelijkheden zijn.
• Robuuste meubels op maat, ook in Roosendaal.
• Uniek ontwerp dus geen massa of fabrieksmatige productie.
• Inspirerend, natuurlijk en creatief.
• Altijd veilig online bestellen, ontvangen en betalen.

houten meubels roosendaal

houten meubels roosendaal

Design bij Indeco Design

Design is de definitie voor iets nieuws. Een ontwerp wat vernieuwend en nog nooit eerder gezien is. Design-ontwerpen maken, is wat wij als professionele meubelmakers toepassen in ons werk. De meubels zijn naar eigen inzicht, onze creativiteit en dat van de klant ontworpen en geproduceerd. De stoere, houten meubels komen helemaal tot hun recht in vele soorten woonstijlen. Eén van de stijlen die zeker met deze meubels kunnen worden ingericht is de landelijke woonstijl. Mensen die een interieur hebben wat de landelijke sfeer nastreeft zijn bij ons op het juiste adres.

Indeco Design online

Indeco Design maakt altijd iets nieuws wat nog niet eerder is geproduceerd. Samen met u als klant in Roosendaal wordt een ontwerp van een meubel gemaakt en ten uitvoer gebracht. Daarnaast bieden wij een ruime collectie woonartikelen online aan, die eenvoudig en veilig in Roosendaal aangeschaft kunnen worden. In onze webwinkel vindt u:

 

Meubels voor in uw woning
Je kunt naar eigen idee een meubel laten maken, maar er is ook keus uit artikelen die al gemaakt zijn en online worden aangeboden.
• Schoenenrek en tv meubel
• Houten bijzettafels en krukjes
• Poefen en designtafels

Tuin- en terrasmeubels
Laat u inspireren en bekijk onze houten bijzettafeltjes en houten tafels. De uitstraling, de stijl, de gezelligheid binnenshuis, kunt u door trekken naar de tuin en/of terras. Het wordt een “verlengstuk van uw binneninterieur” en creëert hiermee eenheid, sfeer en ruimte. Want zonder meubels van Indeco is uw huis een stuk onpersoonlijker en minder gezellig.

Voor nog meer inspiratie of ideeën voor uw inrichting in Roosendaal, ga naar de website van Indeco Design.

houten meubels roosendaal

Stel ons gerust al uw vragen

Wilt u graag eens wat meer weten over onze manier van werken in Roosendaal of hebt u nog specifieke vragen? Vraag het ons gerust eens telefonisch via 0591-785755, mail naar info@indecodesign.nl of vul een contactformulier in. Of kijk even verder op onze website en lees meer over de mogelijkheden voor op maat gemaakte, houten meubels in Roosendaal.

X
Indeco Design
0

Your Cart