Houten meubels Oldenzaal

Uw ontwerp is ons bevel

In Oldenzaal op zoek naar een specialist die op maat gemaakte houten meubels in landelijke stijl aanbied? Kies dan voor onze originele woonartikelen.

Indeco Design is de vakman op dit gebied. Onze stukken kunt u gemakkelijk online bestellen via onze webwinkel. Treft u in onze meubelwinkel niet waar u naar op zoek bent, wenst u een boomstamlamp of boomstam tafel op wielen met eigen afmetingen, een bijzondere stijl, of wilt u uw eigen wensen realiseren? Wij kunnen woonartikelen voor u in Oldenzaal op maat of naar eigen inzicht maken. Tijdens een individueel gesprek, bespreken wij uw wensen en ideeën en gaan aan de hand daarvan aan de slag.

houten meubels oldenzaal

houten meubels oldenzaal

Indeco Design, geen standaard meubels

Service en kwaliteit staat bij Indeco Design bovenaan. Wij werken met allerlei soorten hout en vooral combinaties van diverse houtsoorten, waardoor er vele mogelijkheden zijn om een uniek product te creëren, waarbij de kleine details het item maken. Het hout wordt met zorg door ons zelf uitgekozen zodat wij de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen.

Omdat wij alle handelingen in eigen beheer uitvoeren hebben we de vrijheid om de meest unieke houten meubels te maken. De ontwerpen komen van onze specialisten die regelmatig samen met elkaar aan tafel gaan zitten om nieuwe ontwerpen te verzinnen. Een landelijk uitstralende, robuuste tafel welteverstaan die zij zelf hebben ontworpen.

Ook wanneer u een leuk idee heeft voor een meubelset voor in uw tuin kunt u ons benaderen. Onze specialisten hebben altijd zin in een nieuwe uitdaging als het gaat om houten meubels waarmee zij u blij kunnen maken.

houten meubels oldenzaal

Duurzaamheid, kwaliteit, professionaliteit, altijd!

Om de klanten in Oldenzaal het beste van dienst te kunnen zijn, doen wij graag net dat beetje extra. Voor mooie eyecatchers of karaktervolle houten meubels ben je bij Indeco Design aan het juiste adres. Profiteer van onder meer:

– Unieke blikvangers, geen massa productie!
– Wij leveren naast de standaardcollectie ook maatwerk producten in Oldenzaal.
– Alle producten zijn duurzaam, tijdloos en van hoogwaardige kwaliteit.
– Alles in eigen hand waardoor wij de kwaliteit en service kunnen waarborgen.
– Professionele webshop waar u meubels online simpel, veilig en op uw gemak kunt bestellen.

Interesse? Neem eenvoudig contact met ons op

Wilt u in Oldenzaal verdere info over de mogelijkheden van andere afmetingen, materialen, kleuren of een eigen ontwerp? Benader Indeco vandaag nog! Dit kan via de mail (info@indecodesign.nl), contactformulier (via site) of telefonisch (0591-785755) voor persoonlijk contact over houten meubels in Oldenzaal.

X
Indeco Design
0

Your Cart