Houten meubels Nijkerk

Bijzondere items voor uw woninginrichting

Wilt u bijzondere woonartikelen in uw woning in Nijkerk. Dan bent u bij Indeco Design aan het juiste adres. Ons bedrijf is meer dan een meubelwinkel waar u producten online kunt bestellen. Wij ontwerpen en creëren al onze items zelf. Zelfs indien u in Nijkerk bij ons een boomkruk online bestelt, dan krijgt u een product waar geen exact tweede exemplaar van bestaat. Doordat het een natuurlijk product is heeft u altijd een uniek ontwerp. Hout leeft en kan gaan werken, daarom is bij iedereen het product anders en heeft elk item een andere uitstraling.

Wij werken met allerlei houtsoorten waardoor we ons zelf niet beperken en er vele creatieve mogelijkheden zijn. Heeft u andere afmetingen in gedachte en treft u deze niet in ons vaste aanbod? Wij kunnen het voor u in Nijkerk maken!

houten meubels Nijkerk

houten meubels nijkerk

Hoge kwaliteit en betaalbare prijzen

Voor Indeco Design is het belangrijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Voor ons is het natuurlijk geweldig als klanten tevreden zijn met het gekochte item. Tevens streven wij naar ‘net dat beetje extra’ zodat u als klant verrast bent over het eindresultaat. Dan is ons doel 100% geslaagd. Wij proberen dit telkens voor elkaar te krijgen! Wat Indeco zo bijzonder maakt is bijvoorbeeld dat wij het gehele productie proces zelf in de hand houden: van ontwerp tot uitvoering. Indeco gelooft alleen op die manier onze uitstekende kwaliteit te kunnen waarborgen en u in Nijkerk een product te kunnen geven dat volledig aan uw wensen voldoet.

Of u ons nu inschakelt voor het vervaardigen van houten meubels of een leuke tuinset waar u jaren plezier van kunt hebben, wij leveren unieke designstukken, dat niemand in Nijkerk of waar ook ter wereld heeft!

houten meubels nijkerk

houten meubels nijkerk

houten meubels nijkerk

Veelzijdig assortiment van robuuste houten meubels

Bent u in Nijkerk op zoek naar originele karaktervolle meubelstukken die u in een fysieke winkel of standaard webshop niet kunt krijgen? Zoek niet verder, want Indeco Design is er voor u in Nijkerk! In onze online collectie vindt u o.a.:

– Bijzondere houten tv meubel (led). Diverse kleuren met afstandbediening in te stellen.
– Boomstam bijzettafels, door de wieltjes is de tafel boomstam gemakkelijk te verplaatsen.
– Sta-tafels voor op uw terras
– boomstamkrukjes voor in uw tuin, heerlijk onder de terrasverwarmer

Dit is een klein deel van ons assortiment. Nieuwsgierig geworden naar al het mooi’s dat wij online aanbieden? Kijk voor ons complete aanbod in onze webshop en ga lekker op uw gemak online shoppen!

Interesse? Neem snel contact op!

Heeft u nog een verzoek aan Indeco Design? Neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan door het contactformulier in te vullen die te vinden is op deze site. Een andere mogelijkheid is een email te sturen naar info@indecodesign.nl, of bel eenvoudig naar 0591-785755 voor een persoonlijk gesprek. Wat kunnen onze medewerkers voor u in betekenen? Laat het ons weten en binnenkort gaan onze specialisten met uw houten meubels in Nijkerk aan de slag.

X
Indeco Design
0

Your Cart