Houten meubels Naarden

Net even anders met landelijke meubels

Wilt u in Naarden uw woonkamer updaten met een paar unieke meubelstukken in landelijke stijl? Want wie heeft dat tegenwoordig niet? Of u nu in een boerderij woont of in een nieuwbouwwoning, de landelijke woonstijl kan altijd in ieder huis en toepasbaar in elk interieur! Tevens laat deze stijl zich heel makkelijk combineren met allerlei andere meubels en accessoires. Het is daarom erg populair en vindt het hierdoor in vele woningen terug. Logisch, het is robuust, trendloos, geeft rust, brengt veel karakter in de ruimte en is zeer sfeervol.

Indeco Design is gespecialiseerd in de landelijke woonstijl. Wij ontwerpen en maken karaktervolle houten meubels en vele andere leuke woonartikelen die stuk voor stuk uniek zijn. Surf maar eens rond in onze webshop voor houten meubels en neem een kijkje tussen de prachtige items om uw interieur in Naarden helemaal af te maken. U kunt het zo landelijk mogelijk maken als u zelf wilt met meubels van Indeco Design in deze tijdloze stijl.

houten meubels naarden

houten meubels naarden

Het landelijk leven bij u thuis in Naarden

Houdt u van een landelijk karakter in uw huis, laat u dan inspireren bij Indeco Design. Om een landelijke look in uw woonkamer te creëren, heeft u niet veel houten meubels nodig. Met bijvoorbeeld een boomstam tafel op wielen of tv meubel bereikt u dit al. Indeco heeft het allemaal in de online collectie zitten. Wie weet maakt die ene salontafel of boomstam kruk uw inrichting in Naarden wel helemaal af. De natuurlijke materialen waar wij onze producten van maken, worden voor allerlei producten gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een salontafel, bijzettafel of misschien zelfs een schoenenrek. Op die manier kunt u ook één landelijk geheel creëren.

Maatwerk en vakwerk bij u thuis geleverd

Heel veel meubelaanbieders hebben vaak standaard meubelprogramma’s. Aanpassingen zijn niet mogelijk of keuze is zeer beperkt. Bij ons is dat heel anders. Wij kunnen u in Naarden helpen met het ontwerpen van een houten meubel of uw wensen verwerken tot een uniek persoonlijk product! Dit geldt niet alleen voor meubels maar ook andere woonartikelen. Deze kunnen wij volledig op maat voor u maken.

Wilt u graag maatwerk? Wij realiseren het graag met u! Bel ons gerust op 0591-785755, mail naar info@indecodesign.nl, of vul het contactformulier in met uw verzoek. Wij overleggen samen met u wat mogelijk is en maken aan de hand daarvan een offerte. Na goedkeuring gaan wij voor u aan de slag. Indeco Design is daarom meer dan alleen een gewone webshop of meubelwinkel in Naarden!

houten meubels naarden

houten meubels naarden

houten meubels naarden

Online de mooiste houten meubels  op maat

Samenvattend is het aanbod van meubels online, woonaccessoires online en lampen online bij Indeco Design ruim. Bent u in Naarden nieuwsgierig geworden en op zoek naar mooie landelijke meubels of unieke woondecoraties? Ontdek dan het gemak van onze online meubelwinkel en bestel uw favorieten gewoon op onze webshop. Alle producten die wij aanbieden zijn voorradig en worden bij uw thuis in Naarden bezorgd. Veel plezier en inspiratie gewenst – Het team van Indeco Design.

Neem contact op vanuit Naarden

Heeft u nog vragen over het bestellen of wenst een offerte? U kunt uiteraard contact met Indeco zoeken. Vul hiervoor het online contactformulier in op de contactpagina. Een andere mogelijkheid om te mailen is naar info@indecodesign.nl. Bellen kan uiteraard ook naar 0591-785755 voor een persoonlijk gesprek.

Indeco Design gaat graag in gesprek met u om te werken aan uw houten meubels in Naarden.

X
Indeco Design
0

Your Cart