Houten meubels Middelburg

Karaktervolle meubelstukken nodig?

U wilt graag unieke woondecoratie of originele meubelstukken voor uw woning in Middelburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken mooie meubels die u nooit in een fysieke meubelwinkel in Middelburg vindt.

In onze standaardcollectie van onze webwinkel, vindt u nooit twee items die precies gelijk zijn. Zelfs wanneer u bijvoorbeeld sta-tafels bij Indeco aanschaft, zult u kleine verschillen zien. Indeco biedt naast de online collectie, ook woonartikelen op maat aan voor alle persoonlijke wensen en ideeën. Heeft u bepaalde afmetingen in gedachte en treft u deze niet in onze vaste aanbod? Indeco Design kan het voor u produceren!

Veel klanten gingen u voor, bent u onze volgende in Middelburg?

Eigen ontwerp, eigen productie, hoge kwaliteit

Tevredenheid over zowel de items en de tevredenheid van de cliënten, speelt bij Indeco een hele belangrijke rol. Onze expertise is het ontwerpen en maken van houten  meubelstukken, waarvoor wij verschillende soorten hout uit Europese en tropische bossen gebruiken. Alles hebben wij in eigen beheer, van ontwerp tot eindproduct. Op deze wijze zijn wij er van overtuigd, die kwaliteit te kunnen garanderen, dat volledig aan uw wensen voldoet. Als u als cliënt in Middelburg zeer tevreden bent met de bestelling van ons product, dan is onze missie geslaagd.

Daarom is Indeco meer dan alleen een meubelwinkel voor Middelburg!

houten meubels middelburg

houten meubels middelburg

houten meubels middelburg

Indeco voor unieke, op maat gemaakte meubelstukken

Voor meubelstukken kunt u elke gewenste meubelzaak in uw regio binnenlopen. Echter voor unieke, bijzondere blikvangers moet u bij Indeco zijn en zult deze niet in gewone interieurwinkels vinden. Elk woonartikel wordt met veel aandacht en zorg door ons ontworpen en gemaakt, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Bij Indeco profiteert u van het volgende:

– Geen massaproducten. Ieder van onze meubelen is een origineel exemplaar.
– Voor persoonlijke ideeën, andere maten, een ander houtsoort, veel is mogelijk!
– Onze artikelen zijn makkelijk en veilig te bestellen in onze webwinkel.
– Wij leveren kwaliteit, duurzaam, tijdloos en betaalbaar.
– Het gehele productieproces is in eigen hand.
– Hoge kwaliteitseisen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Wanneer u meer informatie wilt over datgene wat Indeco voor u kan doen in Middelburg? U kunt daarvoor ons contactformulier op onze contactpagina invullen. Wij komen zo gauw mogelijk terug op uw vragen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op dagen door de week van 09.00 tot 17.00 uur op nummer 0591 785755. Ook kunt u uw ontwerpen en tekeningen doorsturen naar info@indecodesign.nl.

Wij zijn hét adres voor Middelburg wanneer u zoekt naar unieke en aparte houten meubels.

X
Indeco Design
0

Your Cart