Houten meubels Lisse

Mooie robuuste houten meubelen in Lisse van hoge kwaliteit

In Lisse op zoek naar landelijke houten meubelstukken? In onze online meubelwinkel vindt u massieve houten meubels en sfeervolle decoraties en accessoires die handgemaakt zijn uit natuurlijke materialen . Geen massaproducten maar één voor één uniek!

De massief houten meubelcollectie van Indeco Design wordt gekenmerkt door individualiteit, duurzaamheid en pure eenvoud. Hout heeft van nature een warme en sfeervolle uitstraling dat een huislijk gevoel geeft. De verschillen in kleur en het lijnenspel van de nerven, geven het hout karakter. Ook de scheuren en noesten geven houten meubels deze natuurlijke uitstraling die u graag terug wilt zien in het interieur.

houten meubels lisse

houten meubels lisse

Uniek, robuust, betaalbaar

Hout is onze specialiteit. Ontdek daarom in Lisse ons te gekke assortiment houten meubels en woonaccessoires. De woonartikelen van Indeco Design zijn uniek, origineel, betaalbaar, van hoge kwaliteit en snel geleverd. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. Niet alleen voor in huis, maar ook voor uw tuin & terras hebben wij prachtige items. Denk hierbij aan een leuke boomstam kruk. Misschien een leuk idee voor uw tuin in Lisse?

Meubelen op maat

Indeco Design legt de nadruk op hoogwaardige kwaliteit en een zeer goede afwerking met oog voor detail. Wij gebruiken alleen hoogwaardig massief hout en hebben de beschikking over een eigen werkplaats, jarenlange ervaring en passie voor het vak. Ons online assortiment is zeer divers en bestaat o.a. uit boomstam tafels op wielen, tv meubels, diverse bijzettafels, krukken, poefen,  etc., etc.

Mocht de gewenste afmeting van een bepaald artikel er niet bijstaan, dan kunnen wij het voor u in Lisse ook op maat maken. Omdat wij alles in eigen beheer maken kunnen we onze hoge kwaliteit waarborgen waar u versteld van zult staan en nog jaren plezier van zult hebben. Mocht u in Lisse zelf een idee hebben, laat het Indeco weten! Mail ons uw schets door met wat u wenst. Wij nemen dan contact op om uw idee samen uit te werken. Vrijwel alles is mogelijk tegen een uiterst scherpe, eerlijke prijs.

Verschillende soorten hout

Onze houten meubels en alle andere woonproducten worden van verschillende soorten hout gemaakt, elk met een eigen uitstraling, vorm, kleur en karakter. De meest voorkomende houtsoorten waar wij mee werken zijn eiken, plataan, ceder, acacia/ robinia, kersen, iep en notenhout. Vele andere houtsoorten zijn ook mogelijk. Net wat u zich wenst en hoe groot uw budget is in Lisse.

Poef Lisse

houten meubels lisse

houten meubels Lisse

Bestel- en contactinformatie

Wanneer u graag aanvullende informatie wilt over hetgeen Indeco voor u kan betekenen in Lisse? Dan is Indeco telefonisch door de week bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur op nummer 0591-785755. Lukt het niet, kunt u via de mail: info@indecodesign.nl. of het contactformulier invullen dat u kunt vinden op onze site. Uw bericht wordt dan zo gauw mogelijk beantwoord. Originele, leuke producten voor uw woning nodig? Bestel eenvoudig uw houten meubelen online in Lisse bij Indeco Design!

X
Indeco Design
0

Your Cart