Houten meubels Leiden

Net even anders tegen betaalbare prijzen

Heeft u in Leiden ook genoeg van al die meubels die er hetzelfde uitzien? Bijna alle huizen zijn ingericht op een manier waar niemand meer echt van op kijkt. Bij de huizen die wel een bijzondere inrichting hebben, vraagt u zich misschien wel af waar ze al dat geld vandaan halen. Tijd voor verandering! Indeco Design biedt u in Leiden de mooiste houten meubels. Gemaakt met passie en oog voor u. De prijzen liggen niet hoog, waardoor de producten een stuk toegankelijker zijn dan de design meubels waar u misschien eerder aan dacht. Neem rustig een kijkje op Indecodesign.nl en laat u inspireren. Geniet in Leiden van al het moois dat wij online te bieden hebben en ervaar het gemak van online shoppen!

houten meubel leiden

houten meubel leiden

houten meubel leiden

Veelzijdig aanbod van robuuste houten meubels

Wanneer u in Leiden een designer tafel in huis wilt halen, bij Indeco Design is dat geen probleem. De houten meubels die wij aanbieden staan overzichtelijk op de website, verdeeld over diverse categorieën. Ook staan de prijzen duidelijk aangegeven, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Het zijn geen prijzen om van af te schrikken, en dat is een groot voordeel!

Wat de meubels van Indeco Design zo bijzonder maakt? Onze specialisten selecteren zelf het hout dat zij gaan gebruiken in de werkplaats. Vervolgens wordt het met de hand bewerkt in onze eigen werkplaats en omgetoverd tot de meest prachtige houten meubels die heel mooi bij u zullen staan in uw woonkamer in Leiden.

Passie voor natuurlijk materiaal

Indeco Design heeft passie voor het gebruiken van natuurlijk materiaal. Zo is hout iets dat u veel terug ziet in onze producten. Hiermee creëert u een landelijke sfeer in huis. Hout is er natuurlijk ook in tientallen verschillende soorten. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten. Wij hebben onder anderen houten meubels gemaakt van; eikenhout, essenhout, kersenhout, notenhout, een duurzaam en prachtig materiaal om in huis te hebben. Het hout komt niet van één plek af. Indeco Design weet door ervaring vele adresjes voor de mooiste houtsoorten. Met oog voor het materiaal en het eindresultaat, kiezen we alleen het beste hout uit om de producten te maken.

houten meubels leiden

houten meubel Leiden

Vragen omtrent eigen ontwerp of maatwerk?

Heeft u belangstelling voor één van de woonartikelen, maar wilt graag andere afmetingen? Of loopt u al een tijdje rond met een eigen idee, maar weet dit nog niet precies hoe te realiseren? Neem in dat geval  zeker contact met ons op. Wij kunnen u in Leiden verder helpen. U kunt daarvoor ons contactformulier gebruiken, die op onze online website te vinden is. Eveneens kunt u een e-mail zenden via info@indecodesign.nl of bellen naar: 0591-785755.

Wij bieden net even wat anders aan dan fysieke winkels of andere webshops hebben. Om ons volledige aanbod te bekijken, surf nu naar Indeco Design. Bent u onze volgende klant in Leiden voor een uniek houten meubel?

X
Indeco Design
0

Your Cart