Houten meubels Leeuwarden

Indeco Design meubelen

Bent u in Leeuwarden ook al zo lang op zoek naar leuke, mooie of juist dat ene bijzondere meubelstuk? Kijk dan eens in onze webshop waar u hele unieke woonartikelen in landelijk stijl direct kunt bestellen.  Het assortiment op indecodesign.nl bestaat uit tijdloze houten meubelen. Deze zijn onderling goed te combineren en passen ook perfect in ieder interieur. Karaktervolle houten meubels om uw huis of terras in Leeuwarden nog sfeervoller te maken.

Maatwerk bij Indeco Design

Kent u dat probleem ook, dat u weet wat u wilt maar het nergens kunt vinden of  dat het door de standaard maatvoeringen net niet gaat passen? Wij hebben voor u in Leeuwarden de oplossing! Indeco Design maakt ook uw meubelen op maat. Laat ons weten wat uw wensen zijn en zullen samen met u het meubel ontwerpen, geheel naar eigen persoonlijke smaak. Indeco creëert het juiste gevoel met de keuze van het karakteristieke hout waardoor het meubelstuk echt levendig wordt.

houten meubels leeuwarden

houten meubels leeuwarden

Kies voor dé expert die kwaliteit levert

Voor Indeco is het belangrijk om de beste kwaliteit aan te bieden en dat u tevreden bent met uw bestelling. Wij besteden daarom veel aandacht aan ontwerp, afwerking en kwaliteit. Het gehele proces van het maken van bijvoorbeeld een mooie salontafel op zwenkwielen verzorgen wij daarom zelf, waardoor onze meubelwinkel de goede kwaliteit kan waarborgen.

Kwaliteit boven kwantiteit tegen scherpe prijzen

Voor de koop van meubels kunt u elke willekeurige woonwinkel in Leeuwarden binnenlopen, maar deze bieden veel standaard producten aan die anderen ook al hebben. Bij Indeco Design zal u dit niet aantreffen. Wij bieden meubels online aan, dat geen fabrieksmatige producten zijn. Vaak eigen ontwerpen en gemaakt uit natuurlijke materialen in onze eigen werkplaats. Hierdoor zult u exact hetzelfde product dus nooit in andere huiskamers tegenkomen. Het zijn echte blikvangers die uw interieur doen stralen. Voor een impressie van onze stijl, bekijk dan onze ruime collectie online.

houten meubels leeuwarden

houten meubels leeuwarden

Geïnteresseerd geraakt in onze duurzame meubels?

Uw wensen uitgewerkt zoals u dat wilt of een bepaalde afmeting nodig? Mail dit naar info@indecodesign.nl of vul een contactformulier in en wij sturen u vrijblijvend een offerte toe. Persoonlijk contact kan uiteraard ook, bel gerust naar 0591-785755. Wij helpen u graag in Leeuwarden verder. Uw speciaal ontworpen houten meubels kunnen binnenkort in uw woonkamer in Leeuwarden staan te stralen.

X
Indeco Design
0

Your Cart