Houten meubels Hoorn

Wilt u een uniek product in Hoorn?

Wilt u een apart houten meubelstuk wat geen van uw buren in Hoorn heeft staan? Dan bieden wij van Indeco de uitkomst. Met onze meubels brengt u sfeer, warmte en gezelligheid van buiten naar binnenshuis. Dit omdat de meeste van onze items gemaakt zijn van het natuurlijke materiaal hout. Zo heeft elk product zijn eigen uiterlijk, waardoor het origineel en uniek wordt. Onze specialisatie is het ontwerpen en vervaardigen van karaktervolle houten meubels waarvoor wij diverse houtsoorten uit Europese bossen en tropische regenwouden aanwenden.

Zoekt u bijzondere woonartikelen of treft u in onze online shop niet de maten of het model waar u naar op zoek bent? Heeft u een eigen voorstelling? Indeco Design staat voor u in Hoorn klaar om geweldige items te mogen realiseren! Tijdens een individueel gesprek spreken wij samen met u door wat uw wensen zijn en gaan op basis daarvan het product maken. Door onze ervaring samen te voegen met uw wensen kunnen wij unieke items maken die zeer persoonlijk zijn en niemand anders in Hoorn heeft.

houten meubels hoorn

houten meubels hoorn

Eenvoudig online bestellen, ook in Hoorn

Wanneer u zoekt naar meubelen, kunt u iedere meubelwinkel of lampenzaak in Hoorn binnengaan. Wilt u echter uw inrichting net dat beetje extra geven en gaat voor unieke eyecatchers, dan moet u bij ons zijn. U kunt terecht voor onder andere:

– Meubelen: tv-meubel, schoenenrek, boomstam tafel op wielen, houten krukjes en diverse tafels.
Maatwerk, ook in accessoires en andere woonartikelen!
– Kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke service is vanzelfsprekend!
– Een ruim online aanbod, waarbij u de producten makkelijk en veilig kunt bestellen in onze professionele webshop.

Veel plezier gewenst bij het online shoppen in Hoorn. Het team van Indeco.

houten meubels hoorn

houten meubels hoorn

Indeco meubelen voor binnen en buiten

Wij krijgen vaak te horen dat onze houten meubels zo mooi staan bij mensen in de woonkamer. Maar onze artikelen zijn ook uitermate geschikt voor in uw tuin of op uw terras. Onze artikelen zijn immers ook opgegroeid in de buitenlucht en ze vinden het niet erg om daar een tweede leven op te bouwen. Wie wil er nou niet een prachtige houten salontafel tussen uw loungeset in Hoorn?

Benieuwd geworden in Hoorn?

Heeft u uw oog laten vallen op één van onze items en wilt daar meer over weten? Benader Indeco vandaag nog! Op een makkelijke manier kunt u het hiervoor bestemde contactformulier invullen of ons mailen naar info@indecodesign.nl. Bellen kan uiteraard ook naar 0591-785755 van maandag tot vrijdag.

Haal uw unieke houten meubels in Hoorn bij Indeco!

X
Indeco Design
0

Your Cart