Houten meubels Helmond

Niet zomaar een online meubelzaak!

Wilt u in Helmond een meubelstuk, dat niet iedereen in huis heeft? Dan vindt u dit bij Indeco Design. Handgemaakt, uniek, stoer, robuust en trendy; dat is waar onze producten voor staan. Benieuwd naar onze artikelen? Ontdek dan snel online het uitgebreide assortiment van unieke houten meubels voor binnen en buiten.

Kwaliteit- en servicegericht

Bij ons staat u als klant in Helmond centraal. Het streven van Indeco is, om zoveel mogelijk van onze ontwerpen bij de mensen thuis te krijgen. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Om dit te kunnen bereiken, investeren wij veel tijd en aandacht aan persoonlijke service en de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Daarom houden wij alles in eigen hand, van ontwerp tot eindproduct. Zo kan Indeco Design de kwaliteit van al onze items garanderen en u die service bieden die u van ons bedrijf in Helmond mag verwachten.

houten meubels helmond

houten meubels helmond

houten meubels helmond

Ook voor maatwerk aan het juiste adres in Helmond!

Stel, u ziet op de website van Indeco Design het tv-meubel van uw dromen, maar de maat is niet wat u in gedachten had. Geen probleem. Wij maken alles op maat, zodat u het perfecte meubelstuk met de juiste afmetingen in huis kunt halen. Geen massa maar maatwerk, en dat zorgt ervoor dat de producten zo uniek zijn. Surf nu naar Indeco Design om het volledige aanbod te bekijken. Voor vragen omtrent maatwerk en of heeft u zelf ideeën? Laat ons het weten, dan kunnen wij dit samen bespreken.

Wat kan Indeco doen voor u in Helmond?

Wilt u meer informatie over het op maat laten maken van onze artikelen? Dan kunt u gerust contact met Indeco opnemen. Het contactformulier op onze website kunt u hiervoor gebruiken. Gewoon mailen kan ook naar info@indecodesign.nl of telefonisch op nummer 0591-785755.

Originele items in Helmond nodig? Deze unieke houten meubels zijn alleen te bestellen bij Indeco Design!

X
Indeco Design
0

Your Cart