Houten meubels Haarlem

Bent u in Haarlem op zoek naar aparte woninginrichting?

Wilt u unieke meubels voor uw woonhuis in Haarlem? Dan kunnen wij van Indeco Design u helpen. Natuurproducten van hout, scheuren, krimpen en zetten uit waardoor ieder product er anders uitziet. Elk designstuk dat wij produceren is apart en hierdoor treft u bij ons dan ook alleen woonproducten die u in geen enkele huis in Haarlem of elders in Nederland zult vinden. Er bestaat namelijk geen tweede exemplaar van.

Indeco biedt online een standaardcollectie aan, maar wij maken ook producten naar uw eigen inzicht en wensen. Wij bespreken graag wat uw ideeën zijn in Haarlem en op basis daarvan gaan wij voor u het designstuk realiseren.

houten meubels Haarlem

houten meubels haarlem

Eigen ontwerp en hoge kwaliteit meubelen

Tevredenheid over zowel de items, als klanttevredenheid speelt bij Indeco Design een hele belangrijke rol. Wij maken niet uitsluitend unieke woonmeubelen voor in uw woning of tuin, maar onze producten worden ook door ons zelf bedacht. Wij kiezen zelf het soort hout en materiaal, dat voor het item gebruikt wordt. Bent u of zijn wij niet tevreden met het eind resultaat, gaan we door tot het naar wens is. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze artikelen en de service waarborgen.

Indien het authentieke karakter van hout en de rustieke uitstraling u aanspreekt, kunnen wij een bijzonder item leveren die niemand anders in Haarlem heeft. Ieder meubelstuk van ons is niet alleen origineel en duurzaam, maar ook nog eens goed betaalbaar.

houten meubels Haarlem

houten meubels haarlem

U kunt bij Indeco Design terecht voor:

Voor de aankoop van woonartikelen kunt u elke willekeurige meubelzaak in Haarlem binnengaan, maar dan doet u uw eigen portemonnee tekort. Bij ons vindt u niet alleen originele meubelstukken, maar hebben ook vele andere voordelen;

– U vindt bij Indeco Design een brede collectie aan woonproducten.
– Ons standaard assortiment kunt u makkelijk en veilig via onze webwinkel aanschaffen.
– Wij hebben passie voor het ontwerpen en maken van smaakvolle woonartikelen.
– Gespecialiseerd in maatwerk
– Inspirerend en natuurlijk.
– Creatief, heeft u een goed idee, wij hebben de ervaring!
– Wij werken met allerlei houtsoorten waardoor er vele mogelijkheden zijn.
– Alles in eigen hand, van machinepark, ontwerp tot eindproduct.

Daarom is Indeco Design meer dan een standaard meubelwinkel voor Haarlem. Informeer naar de mogelijkheden of neem snel kijkje in onze online winkel.

Heeft u nog een vraag?

U wilt liever iets meer weten? Neemt u dan contact op met ons. U vult daarvoor het contactformulier in op de contactpagina van deze website. Indeco Design gaat dan met uw vragen aan de slag en sturen zo vlug mogelijk een antwoord terug. Van 09.00 tot 17.00 uur kunt u ons door de week ook telefonisch benaderen op 0591-785755 of  e-mailen naar info@indecodesign.nl.

Voor originele houten meubels in Haarlem, moet u bij Indeco Design zijn!

X
Indeco Design
0

Your Cart