Houten meubels Gouda

Niet zomaar een online meubelwinkel!

Trendy, robuust, stoer en handgemaakt; dat is waar onze houten meubels in Gouda voor staan. Wilt u bijvoorbeeld unieke salontafel op wilen of een tv meubel, dat een echte blikvanger is in uw woning in Gouda? Dan bent u bij Indeco Design op de juiste plek. Zo vindt u bijvoorbeeld een prachtig tv meubel in onze internetwinkel met ingebouwde led verlichting. In onze werkplaats worden de meest mooie houten meubels gemaakt omdat onze specialisten het hout zelf selecteren, ontwerpen en maken.

Elk product dat wij creëren is bijzonder en hierdoor vindt u bij ons dan ook uitsluitend karaktervolle houten meubels die u nergens in Nederland aantreft. In onze standaard collectie, vindt u niet twee dezelfde woonartikelen die precies gelijk zijn.

Ook voor op maat gemaakte artikelen bent u bij ons aan het goede adres. Ziet u in onze webshop een artikel dat liever iets groter of kleiner had gemoeten? Dit is geen probleem! Of loopt u al een tijdje rond met een persoonlijk idee en wilt dit graag verwezenlijken? Bent u in Gouda nog niets tegengekomen dat u verder kan helpen? Indeco Design kan dit wel en zet uw persoonlijke wensen om naar een uniek designstuk! Wij zijn dan ook niet zomaar een meubewinkel. Bent u onze volgende klant in Gouda?

houten meubels gouda

houten meubels gouda

Waarom Indeco in Gouda? Hierom!

Voor woonmeubelen zijn natuurlijk verschillende warenhuizen te vinden met een reeks producten. Wat u daar waarschijnlijk zult aantreffen is wat de rest van uw wijk en uw familie ook al in de woonkamer heeft staan. Wat u daar niet zult vinden is wat Indeco u te bieden heeft! Echte handgemaakte unieke eyecatchers, die tijdloos, duurzaam en ook nog eens betaalbaar zijn. Bij ons treft u onder andere:

– Een online collectie bestaande uit o.a; (klein)meubels
– Geen fabrieksproducten. Elk designstuk is origineel en uniek!
– Wilt u een andere maat van bijvoorbeeld een salontafel of bijzettafel? Geen probleem, u bent degene die bepaalt, wij geven het advies en de inspiratie!
– Wij werken met diverse soorten materialen, waardoor de mogelijkheden groot zijn.
– Alles doen wij zelf en hebben dit in eigen beheer. Van ontwerp tot het eindproduct.
– Onze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel in Gouda thuis bezorgd.

houten meubels gouda

houten meubels gouda

houten meubels gouda

Extra info nodig, neem contact met ons op!

Heeft u interesse in unieke op maat gemaakte houten meubels? Vul hiervoor het contactformulier in op de contactpagina van de website of mail ons naar; info@indecodesign.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vraag. Toch liever persoonlijk contact? U kunt ons bereiken op 0591-785755 op werkdagen van maandag tot vrijdag. Wij gaan graag met u in gesprek over welke houten meubels wij bij u in Gouda kunnen leveren.

X
Indeco Design
0

Your Cart