Houten meubels Eindhoven

Unieke woonartikelen in Eindhoven

Wilt u in Eindhoven wel iets anders aan meubels dat wat niet iedereen al heeft? Dan bent u bij Indeco Design op de juiste plek. De handgemaakte woonartikelen die u in onze webwinkel aantreft, worden onder meer getypeerd als duurzaam, tijdloos, robuust en stoer. Door het authentieke karakter van het hout en door zijn natuurlijke vormen, ontstaan er bijzondere items waar er maar één van bestaat. Dat maakt het zo uniek!

In onze webshop treft u een ruime collectie aan houten meubels aan. Of het nu gaat om een salontafel, bijzettafel of tv meubel, mij maken het allemaal. Doordat wij de producten zelf ontwerpen en maken, is het voor ons geen probleem als u een andere maat of een product naar uw eigen inzicht wilt in Eindhoven. U het idee, wij de ervaring! In een individueel gesprek, spreken wij graag door wat uw wensen zijn en gaan aan de hand daarvan aan het werk.

Nieuwsgierig geworden in Eindhoven naar de producten van Indeco Design? Weet u nog niet zeker wat u zoekt? Neem dan snel een kijkje in onze online meubelwinkel en kies een leuk woonartikel uit dat niemand anders heeft! Ontdek ons assortiment en ondervind het gemak van online bestellen met een snelle levering.

houten meubels eindhoven

houten meubels eindhoven

Alleen met de beste kwaliteit is onze missie geslaagd

Voor Indeco Design is het erg belangrijk om de beste kwaliteit te leveren en dat u als klant in Eindhoven blij bent met het gekochte product. Om die reden zetten wij graag net die extra stap voor u in Eindhoven. Als u als consument zeer tevreden bent met de aanschaf van ons designstuk, is onze missie geslaagd. Onze specialisatie is het design en maken van houten meubels. Hiervoor gebruiken wij diverse soorten hout uit Europese en tropische regenwouden. Van ontwerp, keuze van hout, totdat het item klaar is, regelen en doen wij zelf. Hierdoor kan Indeco de kwaliteit waarborgen en die persoonlijke service bieden dat u van ons mag verwachten. Daarom zijn wij meer dan alleen een meubelwinkel voor Eindhoven!

houten meubels eindhoven

houten meubels eindhoven

houten meubels eindhoven

Meer weten, neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over maatwerk? Aarzel niet en mail of bel ons! Lukt dit even niet, kunt u ook online het contactformulier invullen. Indeco beantwoordt uw bericht dan zo vlug mogelijk. Tevens kunt u ons op 0591-785755 bereiken of stuur een mail naar info@indecodesign.nl.

Welk houten meubel wilt u in Eindhoven in uw woonkamer hebben staan?

X
Indeco Design
0

Your Cart