Houten meubels Dordrecht

In Dordrecht handgemaakte meubels

Wilt u iets anders aan houten meubels in Dordrecht dan wat het gros van Nederland al koopt? Dan zit u goed bij ons! Handgemaakt, stoer, robuust, origineel en trendy: dat is waar onze collectie en Indeco Design voor staat. Voor karaktervolle meubels met een landelijke, warme uitstraling zijn wij dé specialist. Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van Indeco Design en/of wij iets voor u in Dordrecht kunnen betekenen? Neem dan een kijkje in onze prachtige online webshop en ontdek hoe gemakkelijk en prettig online shoppen is. Ook als u bij Indeco een woonproduct aanschaft via onze online meubelwinkel, dan ontvangt u altijd een stuk dat alleen u in Dordrecht heeft!

houten meubel dordrecht

houten meubelen dordrecht

houten meubels dordrecht

Indeco doet net dat beetje extra

Bij Indeco Design staat u als klant in Dordrecht centraal. Wanneer u voor ons kiest, zullen wij al het mogelijke doen om aan uw ideeën te voldoen. Dit merkt u niet alleen aan het uitgebreide aanbod aan items die wij voor u kunnen maken, maar ook aan onze klantgerichtheid. Dit halen wij door onze liefde voor het vak, passie en onze creativiteit. Ons streven is, dat er zoveel mogelijk van onze producten die wij maken, bij de mensen thuis komen te staan. Dat zal geweldig zijn en geeft ons voldoening over het werk dat wij leveren. Dit is het streven waarvoor wij het allemaal doen!

Vindt u in onze online webwinkel niet het meubelstuk dat u zoekt? Een eigen idee in gedachte? Indeco staat klaar voor u in Dordrecht. Wij zetten uw eigen ideeën en wensen om naar een persoonlijk, uniek item.

Robuuste kwaliteit, duurzaam en betaalbaar

Indeco Design is meer dan een gewone meubelwinkel in Dordrecht. Want ieder van de houten meubels wordt niet alleen met veel aandacht en zorg door ons ontworpen, maar wij maken de producten ook allemaal zelf. Hierdoor kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit garanderen. In het assortiment dat wij online aanbieden vindt u onder meer meubelen, poefen, krukjes, bijzettafels en andere leuke items.

Alle meubels van ons, zijn niet alleen origineel en duurzaam, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Bekijk onze online webshop en overtuigt u zichzelf. Het is echter maar een gedeelte van wat wij u kunnen leveren in Dordrecht. Want naast onze standaardcollectie kan Indeco Design ook maatwerk producten maken voor u in Dordrecht.

Benieuwd geworden?

U heeft nog vragen over het online bestellen, maatwerk of eigen wensen? Vraagt u het gerust aan één van onze medewerkers, zij staan altijd voor u klaar om te helpen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het online contactformulier in te vullen, die u kunt vinden op onze site. Uw vraag proberen wij dan zo gauw als mogelijk te beantwoorden. Eveneens kunt u Indeco benaderen op 0591-785755 of stuurt u een bericht naar info@indecodesign.nl.

Wij zijn hét adres in Dordrecht, indien u zoekt naar bijzondere woondecoratie en unieke houten meubelstukken.

X
Indeco Design
0

Your Cart